Gandul

Gandul„Noi, cei din linia-ntai”: ce spun infanteristii Visan, Murg, Talmacean, Spanu si Tinel Gheorghe despre programul lui Basescu „Ploaia de stele”. Sunt prezenti de doua, trei, sau chiar patru ori pe saptamana in platourile televiziunilor de stiri. Laudati luni seara de Traian Basescu, pedelistii din liniile doi si trei spun pentru gandul cat de greu le este sa lupte de unii singuri in razboiul mediatic si cum au devenit protagonistii unor gafe memorabile.

Sergiu Nicolaescu: „SZOBY CSEH M-A TURNAT LA SECURITATE”. Sergiu Nicolaescu spune ca si-a vazut dosarul de Securitate si ca, printre cele 20 de nume intalnite acolo, l-a gasit si pe cel al lui Szoby Cseh. Nicolaescu sustine ca, "in mod cert", fostul cascador l-a turnat. "Pe mine ma suspecta, pentru ca lucram cu strainii. Niciodata Szoby Cseh n-a fost un om destept. Mai degraba un prostanac"

REVOLUTIE IN EGIPT. Hosni Mubarak pleaca dupa 30 de ani: "NU VOI MAI CANDIDA. Consider ca am stat destul de mult in fruntea Egiptului". Armata a anuntat ca nu va trage asupra "maretului popor egiptean" si generalii asteapta deznodamantul negocierilor dintre vicepresedintele Omar Suleiman si protestatari, care refuza orice dialog pana nu pleaca liderul contestat.

Curierul National

Curierul NationalGhici cine bate la usa firmei? Inspectia fiscala la firme va fi declansata si fara aviz prealabil, daca se considera ca scopul controlului poate fi periclitat. Parvu: Va fi un abuz din partea inspectorilor, pentru ca vor veni cand vor dori, si fara dovezi, sa-si ia spaga. Pe de alta parte, Finantele au promis ca vor simplifica procedurile contabile pentru IMM.

Lectia egipteana. Nu! Nu trebuie sa fii Champollion. Nu trebuie sa fii vreun invatat care a aprofundat studii clasice si nici nu trebuie sa fii iscusit in descifrarea hieroglifelor pentru a intelege lectia (de) egipteana.


Adevarul

AdevarulMarin Moraru: “Talk-show-urile ma imbolnavesc de nervi!”. Cap de afis in zeci de piese de teatru si filme, maestrul Marin Moraru vorbeste cu emotie despre lucrurile care conteaza cu adevarat. Pe 31 ianuarie, actorul Marin Moraru a implinit 74 de ani, iar astazi sarbatoreste, alaturi de colegii din "Iubire si Onoare", 13 ani ai postului Acasa.