Rothbard Day

Rothbard DayBANII, SECURITATEA SI EDUCATIA - Mostenirea intelectuala a lui Murray Rothbard fata in fata cu problemele socio-economice actuale

2 martie 2011 este Rothbard Day - ziua Centrului de Economie Politica si Afaceri Murray Rothbard.

Cele mai importante think-tank-uri din Romania (Centrul Rothbard, Societatea pentru Libertate Individuala, Institutul Mises, Centrul pentru Economie si Libertate, Centrul Independent pentru Studii in Economie si Drept, ) care isi propun promovarea proprietatii private si a economiei de piata se reunesc pentru a sarbatori impreuna.


Conferinta - Casa de Insolventa Transilvania

Conferinta - Casa de Insolventa TransilvaniaCasa de Insolventa Transilvania organizeaza in Bucuresti o conferinta presa.

In cadrul conferintei, compania va discuta despre piata practicienilor de insolventa in 2010, precum si estimari pentru anul 2011.

Dezbatere Consiliul Concurentei

Dezbatere Consiliul ConcurenteiDezbatere pe tema propunerilor de angajamente asumate de Liga Profesionista de Fotbal (LPF).

Evenimentul, organizat de Consiliul Concurentei impreuna cu cotidianul „Gazeta Sporturilor”, va avea loc astazi, incepand cu ora 11,00 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

La dezbatere vor participa Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, Dumitru Dragomir presedinte LPF, reprezentanti ai Federatiei Romane de Fotbal (FRF), ai companiilor interesate de achizitionarea drepturilor de difuzare a meciurilor de fotbal, precum si din mass-media.