BCR

BCRUnitatile BCR, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri si centrele de afaceri corporate, vor fi inchise publicului in data de 16 aprilie 2012.

In schimb, vineri (13 aprilie) si sambata (14 aprilie) vor lucre dupa programul normal.

BRD

BRDUnitatile BRD nu vor avea program de lucru in zilele de duminica, 15 aprilie, si luni, 16 aprilie 2012. Exceptie vor face agentiile din incinta supermarketurilor, care vor functiona potrivit programului specific fiecarui magazin, precum si unitatea din Aeroportul Henri Coanda.

Serviciul Vocalis va oferi toate functionalitatile sale pe 14 aprilie 2012 intre orele 8:00 si 16:00. Pe 15 si 16 aprilie vor fi disponibile numai optiunile automate de interogare a soldului si de consultare a ultimelor operatiuni aferente contului curent, precum si serviciul de asistenta de urgenta pentru posesorii de carduri bancare.

Raiffeisen Bank

Raiffeisen BankZilele de 15 si 16 aprilie 2012 sunt zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Directia Call Center, cu exceptia unitatilor din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor.

Totodata, agentiile care au program in mod obisnuit sambata, nu vor lucra cu publicul in data de 14 aprilie, cu exceptia agentiilor din hypermarket-uri si mall-uri.

Directia Call Center va asigura asistenta permanenta pentru Carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online, Clienti de Top.

Bancpost

BancpostUnitatile Bancpost vor lucra vineri, 13 aprilie, dupa programul standard (09:00 – 17:00), in timp ce luni, 16 aprilie, sucursalele vor fi inchise.

Marti, 17 aprilie, unitatile bancii vor lucra dupa programul standard.

Banca Carpatica

Banca CarpaticaBanca Comerciala Carpatica va avea vineri, 13 aprilie 2012, program de lucru cu clientii intre orele 9:00 - 14:00, iar luni, 16 aprilie 2012, unitatile BCC vor fi inchise.

Alpha Bank

Alpha BankUnitatile Alpha Bank vor fi inchise luni, 16 aprilie, exceptie facand sucursalele din centrele comerciale, care vor functiona conform programului de lucru al centrului comercial.

Duminica, 15 aprilie, toate unitatile Alpha Bank vor fi inchise.

Banca Transilvania

Banca TransilvaniaBanca Transilvania a anuntat ca sambata, 14 aprilie, ca vor fi deschise doar anumite unitati.

In schimb, duminica, 15 aprilie, si luni, 16 aprilie, doar sucursalele bancii din aeroporturi si mall-uri vor fi deschise publicului.