Radu Vasilescu

Radu VasilescuRadu Vasilescu, cea mai rasunatoare plecare din pensiile private romanesti, a condus timp de 2 ani si patru luni ING Fond de Pensii, intre iunie 2006 si septembrie 2008.

De curand a devenit director al diviziei de restructurari si reorganziari credite in cadrul Volksbank Romania, dupa cum a declarat acesta pentru Wall-Street.

In prezent, compania de pensii a ING este condusa de catre Emilia Bunea.

Adrian Alott

Adrian AlottAdrian Alott - dupa ce a parasit sefia Aviva Fond de Pensii, ocupata acum de Phil Jones, conduce biroul local al Milliman, companie americana de actuariat si consultanta actuariala, fiind in acelasi timp si presedintele Asociatiei Romane de Actuariat.

Eugen Voicu

Eugen VoicuEugen Voicu a condus compania de pensii private obligatorii a Aviva Romania pana la venirea lui Phil Jones, dupa plecarea lui Adrian Alott, iar in prezent se concentreaza pe conducerea Aviva Investors, compania de invesitii a grupului Aviva in Romania.

Cristina Nitescu

Cristina NitescuCristina Nitescu a condus administratorul Omniasig Pensii din iunie 2006 pana in august 2009, cand a fost finalizata fuziunea fondului gestionat de Omniasig cu cel al BCR Administrare Fond de Pensii.

“Am refuzat mai multe oferte pe piata pensiilor din Romania si voi incepe saptamana aceasta colaborarea cu o banca, unde voi fi director in centrala institutiei financiare, in cadrul departamentului responsabil cu bancaassurance”, a declarat Nitescu, pentru Wall-Street.

Frans van der Ent

Frans van der EntFrans van der Ent, care a condus o vreme Eureko Pensii, a revenit la Eureko Asigurari si a ramas Country Manager al subsidiarei grupului in Romania.

Eureko Pensii este condus in prezent de catre Besim Jawad, care a pus bazele operatiunilor de pensii ale grupului in Romania, pe vremea cand compania se numea Interamerican.

Carmen Radu

Carmen RaduFondul de pensii KD a fost condus de Carmen Radu, care s-a mutat anul acesta la Eureko Asigurari, ocupand in prezent functia de director general adjunct.

De altfel, compania de pensii private Eureko a anuntat preluarea fondului KD, fuziunea dintre aceasta si fondul administrat de Eureko pe pilonul II fiind in curs de desfasurare.

Eureko a anuntat de asemenea preluarea fondului de pensii Bancpost, care a fost condus de Vyson Sofos.

Damien Marechal

Damien MarechalDamien Marechal a trecut in cadrul grupului BRD de la pensii la asigurari, ocupand in prezent pozitia de director general al companiei de asigurari de viata din cadrul subsidiarei romanesti a grupului francez.

Marechal a fost inlocuit in functia de director general al BRD Fond de Pensii de catre Fabien Lecoq.

Silvia Sirb

Silvia SirbSilvia Sirb - Dupa plecarea de la conducerea companiei BT Aegon Fond de Pensii, a ramas in cadrul grupului Aegon, pe pozitia de director general al companiei de asigurari pe piata locala.

Fosta sa functie din pensiile private a fost preluata de catre Marius Ratiu.

Marius Floarea

Marius FloareaMarius Floarea, care a condus administratorul OTP Fond de Pensii (care va fuziona curand cu cel gestionat de BCR Administrare Fond de Pensii), dupa ce a trecut prin conducerea CSSPP (unde a ocupat functia de director de reglementare) are in prezent o firma de training, consultanta si management de proiect in domeniul asigurarilor si pensiilor.

Enache Jiru

Enache JiruEnache Jiru, care a condus MKB Romexttera Fond de Pensii, detine in prezent functia de presedinte al comisiei de selectie al administratorului pentru S.C. Fondul Proprietatea SA.