UniCredit Tiriac a redus dobanzile la creditele in lei cu 1%

UniCredit Tiriac a redus dobanzile la creditele in lei cu 1%UniCredit Tiriac Bank a redus dobanzile la creditele imobiliare si la creditul personal cu ipoteca in lei cu cate un punct procentual.

La creditele noi in lei pentru achizitii si constructii de locuinte, dobanda a scazut de la 12,8% la 11,8% pe an, iar la creditele noi de nevoi personale cu ipoteca in lei, dobanda anuala a scazut de la 14,8% la 13,8%.

UniCredit Tiriac Bank, membra a grupului UniCredit, ofera servicii si porduse bancare persoanelor fizice, intreprinderilor mici si mijlocii si companiilor prin intermediul a aproximativ 240 de sucursale.

Banca Transilvania scade dobanzile la creditele din sold cu 0,5%

Banca Transilvania scade dobanzile la creditele din sold cu 0,5%Banca Transilvania va reduce, de la 1 martie, cu 0,5% dobanzile active aferente creditelor in sold care au o dobanda de peste 14,5% pe an, masura vizand imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor.

Reducerea dobanzilor reprezinta o "aliniere a dobanzilor active pentru clientii sai", efectuata "in paralel cu reducerea costurilor la creditele noi".

Banca Transilvania a redus dobanzile la creditele nou acordate inca de pe 9 februarie, pe fondul scaderii dobanzii de politica monetara.

Intesa Sanpaolo Bank a redus marjele de dobanda la creditele cu ipoteca

Intesa Sanpaolo Bank a redus marjele de dobanda la creditele cu ipotecaIntesa Sanpaolo Bank, subsidiara a grupului Intesa Sanpaolo, a redus dobanda la creditele cu ipoteca pentru persoanele fizice, atat in lei cat si in euro.

Banca practica acum o marja de dobanda la euro de 6,1% pentru creditele ipotecare si de 7,1% pentru cele de nevoi personale cu ipoteca, la care se adauga rata Euribor la 3 luni. La creditele in lei, marja de dobanda este de 3% pentru creditele ipotecare si de 3,25% pentru cele de nevoi personale cu ipoteca, la care se adauga rata Robor la 3 luni.

Intesa Sanpaolo Bank a operat si o relaxare a conditiilor de acordare ale acestor credite prin ridicarea gradului de finantare pana la 85% din valoarea imobilului si acceptarea veniturilor in lei.

BRD Finance a redus dobanzile la cardurile de credit

BRD Finance a redus dobanzile la cardurile de creditBRD Finance, filiala de creditare in magazin a BRD-Groupe Société Générale, a redus cu 4 lei valoarea sumelor minime lunare de plata si cu 4% valoarea dobanzii lunare pentru cardurile de credit MasterCard in lei aflate in portofoliul sau.

Noile dobanzi lunare se situeaza intre valorile de 2,11% si 2,21% si sunt aplicabile tranzactiilor realizate prin card pentru plata in rate, atat in tara, cat si in strainatate, pentru utilizarea la POS, cat si pentru retrageri de numerar de la bancomat. Rata minima lunara incepe acum de la 25 lei.

BRD Finance este controlata de divizia de servicii financiare specializate din cadrul grupului Societe Generale si activeaza pe piata romaneasca din 2004.