Solar Bikini de la 1.000 $ in sus

Acest costum de baie complex nu numai ca straluceste in soare cand mergi pe plaja ci te si asigura ca iPod-ul tau nu va ramane fara baterie.

Conform creatorului Solar Bikini (foto), Andrew Schneider, costumul este incarcat de patruzeci de celule foto-voltaice cusute impreuna intr-o modalitate specifica astfel incat sa genereze destul curent pentru a asigura incarcarea unui iPod sau unui device similar.

Costumul nu este inca mass-market, Schneider spunand ca fiecare costum este facut la comanda si poate costa de la 1.000 $ in sus.

Ceas desteptator zburator 20 $

Esti genul de persoana care atunci cand aude ceasul desteptator se intoarce “pe partea celalta”, il inchide si apoi adoarme la loc, trezindu-se o ora mai tarziu cu o privire disperata de om care a intarziat la munca? Ei bine, Flying Alarm Clock, vandut pe ThinkGeek.com (sursa foto) (in prezent nu se afla in stoc – n.r.), iti va rezolva aceste probleme.

Pentru a il opri, va trebui sa te dai jos din pat si sa prinzi partea zburatoare a ceasului. Cu alte cuvinte, “prinde-ma daca poti”!

Fanbrella 80 $

Atunci cand mercurul din termometre depaseste 35 de grade celsius, te pot apuca transpiratiile de la masina pana la birou. Site-ul Hammacher Schlmmer are raspunsul - Fanbrella (sursa foto). Este o umbrela cu un ventilator integrat. Se deschide ca o umbrela normala dar are un ventilator ce se roteste cu viteza de 650 rotatii/minut.

iPlunger 6 $

iPlunger-ul este o mini-pompa care se poate atasa iPhone-ului sau iPod Touch-ului tau pe verticala sau orizontala, sprijinind gadget-ul astfel incat sa ai acces usor la muzica si Internet. Produsul poate fi achizitionat de pe DaftGadgets.com (sursa foto)

Stampile cu Like sau Dislike 8 $

De fiecare data cand citesti statasurile prietenilor tai de pe Facebook, poti sa iti declari aprecierea prin apasarea butonului de “Like”.

Cei de la ThinkGeek (sursa foto) au adus acest buton la viata cu o stampila clasica cu “Like”. Evident, au facut-o si pe opusa – “Dislike”.

Nu-ti place lucrarea unui coleg? Stampileaz-o cu “Dislike”. Crezi ca pustiul tau a facut un test foarte bine? Stampileaza foaia cu “Like” ca sa le arati ca esti mandru – si in ton cu social media.

“Like” sau “Dislike”?

Frigider Samsung cu WiFi peste 2.700 $

Ai vrut vreodata sa trimiti un tweet in timp ce cautai o gustare in frigider? Poate voiai sa le spui prietenilor “Am ramas IAR fara lapte! #Cezi!”.

Frigiderul cu WiFi al Samsung (sursa foto) iti permite sa faci asta. Are un ecran LCD de 8 inci, plin de aplicatii, astfel incat sa mananci si sa trimiti mesaje toata ziua.

Totodata permite userilor sa acceseze radio online Pandora, Google calendar, sa lasi note digitale si sa downloadezi retete.