3. BlackBerry 8900 Curve

3. BlackBerry 8900 CurvePe locul trei in topul vanzarilor de smartphone-uri in magazinele Orange se claseaza un terminal din gama BlackBerry, modelul 8900 Curve, care ofera acces rapid si facil la Internet si e-mail.

Cu o greutate de aproximativ 110 grame si o grosime de 13,5 milimetri, BlackBerry Curve 8900 este cel mai subtire smartphone produs pana acum de canadienii de la RIM (Research in Motion). Ecranul LCD are diagonala de 2,4 inchi (6,1 cm), iar telefonul dispune de o camera foto de 3,2 megapixeli.

Terminalul quad-band GSM, cu suport EDGE se poate conecta la Internet prin Wi-Fi, are un modul GPS si costa de la 229 la 319 euro (TVA inclus).

2. Nokia E71

2. Nokia E71Terminalele Nokia din seria E au avut si ele o evolutie buna a vanzarilor, insa modelul E 71 a fost cel care s-a remarcat la nivelul magazinelor Orange din toata tara.

Telefonul este business, are sistem de operare Symbian OS 9.2 cu interfata S60 si tastatura QWERTY, cu o grosime de doar 10 mm. Memoria interna, de 110 MB, poate fi expandata printr-un card microSDHC cu o capacitate maxima de 8GB.

Un Nokia E71 poate fi cumparat la un pret de minim 271 euro dintr-un magazin Orange.

1. iPhone 3G

1. iPhone 3GCel mai apreciat si mai bine vandut model din gama de smartphone-uri Orange este iPhone 3G, in cele doua variante cu memorie de 8G, respectiv 16G.

In functie de modelul telefonului, tipul de abonament ales si perioada contractuala a acestuia, preturile telefoanelor pot varia. De asemenea, in functie de campaniile promotionale desfasurate intr-un anumit moment, clientii Orange pot beneficia de reduceri substantiale din pretul telefoanelor. Un exemplu relevant este cel al iPhone-ului 3G in varianta de 8GB care a fost disponibil in magazinul online la preturi ce au inceput de la 79 euro, beneficiind de o reducere de 150 euro.

Recent, Orange a lansat pentru Romania iPhone 3GS.

"Suntem convinsi ca si acest model Apple se va bucura de un succes la fel de mare ca si cel inregistrat de modelul precedent, datorita caracteristicilor sale imbunatatite precum conectivitatea HSDPA 7,2 sau diverselor functii ce sunt acum disponibile prin noua variantei de soft 3.0 (copy/paste, MMS, etc)", afirma Serbu.

O dovada a celor spuse de el este si faptul ca numarul vizitatorilor in magazinele Orange a crescut cu 117% pe 31 iulie, in ziua lansarii telefonului iPhone 3GS, fata de media lunii iulie a acestui an.