5. Londra

5. LondraLondra este locul taxiurilor negre, ale autobuzelor supraetajate si Big Ben. Pe langa mosternirea culturala impresionanta si arhitectura impunatoare, capitala engleza este renumita pentru bucataria de exceptie - grumanzii pot alege intre bucataria asiatica din Chinatown, spaniola in Notting Hill, indiana in Brick Lane, franceza in Mayfair.

La capitolul viata de noapte si relatii, Londra a primit calificative cuprinse intre 7.3 si 7.5.

4. Bruxelles

4. BruxellesViata de noapte din Bruxelles este relaxata si mai linistita decat alte orase din Europa. Cu toate acestea, exista locuri recomandate pentru a te intalni cu prietenii sau pentru a dansa. Printre cele mai bune cluburi sunt Mirano Continental sau You Night Club.

De asemenea, in timpul saptamanii barurile sunt deschise pana tarziu si poti servi diferite bauturi pe teresele cu vedere spre strada. In plus, dupa o zi de munca, in fiecare joi anumite baruri ofera bauturi si cocktailuri, deosebit de populare in randul executivilor si angajatilor marilor companii europene cu sedii in Bruxelles, care prefera sa relationeze si sa schimbe contacte, chiar si pe ringul de dans, potrivit Brussels.info.

3. Barcelona

3. BarcelonaDansul, socializarea si cocktailurile reprezinta un mod de viata in Barcelona. Oamenii de afaceri straini si localnicii se intalnesc in fiecare seara pe ringul de dans, unele dintre cele mai cautate locatii fiind Eclipse Bar si Razzmatazz.. Multe localuri sunt deschise pana la ora 6.00 dimineata.

La capitolul viata de noapte si relatii, Barcelona a primit calificative cuprinse intre 7.3 si 9.




2. Milano

2. MilanoMilano nu este doar capitala modei si a afacerilor, ci si un oras in care viata de noapte reprezinta mult mai mult decat o banala cina. Majoritatea barurilor si restaurantelor ofera aperitive intre orele 18.00 si 21.00 si raman deschise pana la ora 1.00. Ulterior, cei plini de energie se pot muta in cluburile de noapte care sunt deschise pana la ora 4.00 dimineata.

1. Paris

1. Paris"Orasul luminilor si al romantismului", Paris, a fost ales de 52% dintre respondentii la sondaj drept orasul pe care l-ar alege pentru o relatie extraconjugala in timpul delegatiilor in interes de serviciu.

La sondaj au participat aproximativ 950 de persoane, cu varsta cuprinsa intre 30 si 55 de ani, care au relatii stabile si care castiga anual peste 70.000 de dolari.