10. David Copperfield: Nici o asigurare magica

10. David Copperfield: Nici o asigurare magicaSe spune ca celebrul iluzionist american poate face si Statuia Libertatii sa dispara, dar va avea nevoie din plin de toate puterile sale magice in materie de persuasiune pentru obtine prime de asigurare de viata accesibile pentru sine, scrie sursa citata.

Cunoscut pentru realizarea unor iluzii deosebit riscante precum "Escape from Death", David Copperfield a ajuns la un moment dat in spital dupa ce aproape se inecase intr-un rezervor de apa, unde a fost legat si incatusat. Cu siguranta companiile de asigurari nu-l au pe lista de clienti.

SURSA FOTO: Wikipedia

9. Larry King: Al "naibii" de sanatos

9. Larry King: Al "naibii" de sanatosDupa ce a suferit o interventie chirurgicala de by-pass in 1987, Larry King a renuntat la fumat (trei pachete pe zi), a inceput sa faca exercitii si sa-si ia medicamentele zilnice.

Companiile de asigurare de viata ofera oamenilor credit prin solutii mai avantajoase de asigurare, atunci cand acestia iau masuri pentru a-si imbunatati sanatatea, dar varsta lui King (77) si istoricul sau medical sunt impotriva sa. Chiar a incercat sa "fenteze" asiguratorii de doua ori, in speranta ca va realiza un profit rapid. Companiilor de asigurari nu le place cand faci asta.

SURSA FOTO: Wikipedia

8. John Chatterton: Detectivul din adancuri

8. John Chatterton: Detectivul din adancuriScafandru si gazda a programului realizat de History Channel "Deep Sea Detectives", Chatterton s-ar putea afla in imposibilitate de a incheia o asigurare de viata. Printre alte activitati, el este cunoscut pentru scufundari extrem de adanci si riscante.

De exemplu, John Chatterton face parte din "clubul" select al celor care au explorat Britannica, o nava sora a Titanicul, care "zace" la mai mult de 400 de metri in apa.

Scufundarile la adancimi mai mari de 200 de metri, exclud de obicei pe oricine care ar vrea sa incheie o asigurare de viata.

7. Dog the Bounty Hunter: O viata tumultoasa

7. Dog the Bounty Hunter: O viata tumultoasaO istorie de activitati criminale, combinata cu ocupatia periculoasa curenta, ar putea face din Dog the Bounty Hunter (Dog, vanatorul de recompense) un solicitant de nedorit pentru o asigurare de viata.

Cu toate acestea, nu a fost vazut sa creeze o avarie SUV-ului sau sa primeasca o amenda, asa ca ar putea gasi probabil o polita auto cu prime accesibile. Dar, pentru viata, improbabil.

6. Jack Hanna: A trebuit sa dea ursul cu spray

6. Jack Hanna: A trebuit sa dea ursul cu sprayIngrijitor la Gradina Zoologica si gazda a programului de televiziune "Jack Hanna’s Animal Adventures", Hanna ar putea pune pe fuga societatile de asigurare de viata, scrie sursa citata.

Hanna facut valva in luna iulie a.c., cand s-a "intalnit" cu un urs grizzly in parcul Montana in timpul unei excursii cu familia sa. El a reusit sa goneasca ursul cu un spray cu piper.

Ca urmare, slujba sa periculoasa si apetitul pentru aventura vor atrage cu siguranta prime de asigurare de viata destul de scumpe.

5. Danica Patrick: Banda de viteza

5. Danica Patrick: Banda de vitezaDaca nu are nici o amenda pentru excesul de viteza, pilotului de curse, Danica Patrick, probabil ca nu-i va fi greu sa-si plateasca primele de asigurare auto.

Cu toate acestea, daca ocupatia dvs. este "pilot de curse" puteti sa va luati gandul de la polita de asigurare de viata.

4. Charlie Sheen: Adio masini

4. Charlie Sheen: Adio masiniA avut masina marca Mercedes furata din fata casei sale de doua ori, desi locuieste intr-o comunitate inchisa, fiindu-i recuperata dintr-o rapa de fiecare data.

Se pare ca cineva este pornit ca Sheen sa nu poata avea niciodata tarife accesibile pentru o asigurare auto. In plus, problemele sale din trecut cu dependenta de alcool si droguri sunt susceptibile a fi un obstacol la incheierea unei asigurari de viata.

3. Lindsay Lohan: Mai mult decat evident

3. Lindsay Lohan: Mai mult decat evidentDupa ce a fost prinsa de doua conducand sub influenta alcoolului in ultimii ani si este responsabila si pentru un accident auto, prima de asigurare pentru masina Lindsay Lohan va fi cu siguranta scumpa.

In plus, companiile de asigurari de viata si de asigurari de sanatate sunt la curent cu problemele actritei privind abuzul de substante interzise. Din aceleasi motive, producatorii de film au cu siguranta dificultati in a gasi o companie de asigurari dispusa s-o asigurare pe actrita in perioada petrecuta pe platourile de filmare.

SURSA FOTO: Wikipedia

2. Criss Angel: Ocolind moartea

2. Criss Angel: Ocolind moarteaCu siguranta nu va fi vazut cu ochi buni atunci cand Criss Angel va scrie in dreptul ocupatiei sale "ocolesc moartea" la incheierea unei polite de asigurare. Dar, lui probabil ca nu-i pasa.

Iluzionist si gazda a programului de televiziune Mindfreak, unde prin scamatoriile sale sustine ca pacaleste moartea, este necasatorit si fara copii, iar asigurarea de viata nu se afla mai mult ca sigur printre prioritatile sale din prezent.

1. Lady Gaga: Cocaina, dar nu atat de mult

1. Lady Gaga: Cocaina, dar nu atat de multProbabil ca marturisirea recenta a artistei pop-n-punk pentru revista Vanity Fair despre consumul "ocazional" de cocaina va risipi rapid sansele sale sa incheie o asigurare de viata.

In acelasi timp, negarea consumului de droguri reprezinta una dintre cele mai mari minciuni spuse de americani atunci cand incheie o asigurare de viata, scrie sursa citata.