B'EST FEST la Bucuresti

B'EST FEST la BucurestiDupa un an de pauza, B'ESTFEST revine in 2011 cu o noua imagine, intr-o noua locatie. Vara aceasta, Emagic organizeaza cea de-a IV-a editie B'ESTFEST intr-o noua locatie, in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere, in perioada 1 - 3 iulie, potrivit CalendarEvenimente.

Festivalul va beneficia de o scena principala si mai multe arene secundare, publicul avand la dispozitie o varietate mult mai larga de experiente festivaliere, de la concerte la expozitii neconventionale, ateliere de creatie, spatii de relaxare, jocuri si targuri cu produse hand-made, completate de zone de terase, baruri si restaurante. De asemenea, scena principala va functiona pana dupa 12 noaptea, urmand a exista si zone de entertainment care vor activa pana dimineata.

Departe de nebunia centrului orasului, dar suficient de aproape pentru o vizita de o zi pentru cei care nu vin cu cortul, B'ESTFEST CAMP promite sa devina locul ideal pentru a experimenta adevarata atmosfera a unui festival organizat la standarde occidentale.

"Din 2007 pana acum prietenii apropiati si cei din randul publicului fidel ne-au tot rugat sa mutam B'ESTFEST de pe betoane, pentru ca un festival inseamna mai mult decat o serie de concerte, este o experienta a libertatii neingradite. Asa ca am profitat de pauza din 2010 sa regandim conceptul de B'ESTFEST si am luat decizia ca anul acesta sa-l mutam intr-un spatiu intins, cu iarba verde, si sa-l aducem astfel mai aproape de sufletul publicului tanar, pentru care un festival inseamna in primul rand oportunitatea de a fugi de cotidian intr-un spatiu creat special pentru el", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

PROGRAM:

Vineri, 1 iulie : Skunk Anansie, Flogging Molly, OCS, Gojira, Toulouse Lautrec, Roger Sanchez si altii.

Sambata, 2 iulie: Mika, Lamb, Napt, Sensor, Marka si altii.

Duminica, 3 iulie : Pendulum, House of Pain, Nero, Tiptil, Sarmalele Reci, ROA si altii.


Pretul biletelor: - 125 lei bilete de o zi, 265 lei abonamente de 3 zile, pentru cei care doresc si acces in camping, la abonament se adauga un voucher de 15 lei.

Incepand cu data de 1 iulie, prima zi de B'ESTFEST, biletele vor putea fi achizitionate in fiecare zi de la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 de lei, in timp ce abonamentele vor fi disponibile doar in prima zi de festival, la pretul de 285 de lei, la acestea adaugandu-se si voucher de 15 lei pentru cei care doresc camping.

Kilipirim la Constanta

Kilipirim la ConstantaDe la 1 iulie, Kilipirim - targul de carte, muzica si film cu discount revine pe litoral pentru a V-a editie de vara. Pentru toti iubitorii de lectura - de la cei mici, la adolescenti, parinti si bunici - 200 de metri patrati de carte se deschid pe 1 iulie, pe faleza Cazinoului din Constanta, potrivit CalendarEvenimente.

Peste 5.000 de titluri, din toate domeniile: beletristica, hobby, carte pentru copii, autoeducare, arta, arhitectura si design, de la cele mai importante edituri romanesti si straine.

Kilipirim va asteapta in aceasta vara timp de 38 de zile, in perioada 1 iulie - 7 august, cu un program de acces la carte de 14 ore pe zi: de la 10 dimineata pana la miezul noptii.

Daca va petreceti vacanta la Marea Neagra, faceti-va plimbarea pe faleza Cazinoului Constanta si cumparati unul dintre cele mai fierbinti titluri ale momentului, cu mega-discount-uri de pana la 70%.

Bucharest Music Film Festival

Bucharest Music Film FestivalArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita pentru al saselea an consecutiv, la BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL. Intalnirea cu acordurile muzicii clasice, cu dansul si cu operele celebre va avea loc intre 24 iunie si 2 iulie, in Piata „George Enescu”, informeaza CalendarEvenimente.

Tombola cu multe premii Pe tot parcursul festivalului, cei care vin in Piata „George Enescu” pot participa la tombola cu premii organizata de ArCuB. Sponsorii: HP, Q'NET International, Coffee Grind, Fertilia, Fides Travel, Editura Litera si promotiiactive.ro pun la bataie mai multe premii. Tragerea la sorti va avea loc sambata, 2 iulie, in ultima zi a evenimentului. Atmosfera placuta este completata de standuri cu suveniruri si un loc de joaca pentru copii, unde acestia vor putea explora in voie Corabia Piratilor. Spatiul este deschis publicului intre 11.00 si 23.00 in fiecare zi a manifestarii, iar accesul este gratuit.

Ce cuprinde programul BMFF? In urma amanarii festivalului din cauza prognozei meteo nefavorabile, programul a fost readaptat pentru noua perioada. Spectacolele se desfasoara zilnic intre orele 18.00 - 23.00. In fiecare zi de weekend, patru perechi de balerini profesionisti vor dansa pe acordurile valsurilor vieneze, pe ringul special amenajat.

Coregrafia imbina valsul clasic vienez cu baletul, asa cum le gasim pastrate doar in traditia Concertului de Anul Nou de la Viena. Costumele spectaculoase si partiturile celebre vor introduce audienta in atmosfera saloanelor cu parfum de altadata. Publicul spectator este invitat sa se alature protagonistilor si impreuna cu acestia sa se bucure de magia dansului. Coregrafia momentelor este semnata de catre prim-solista Operei Nationale Bucuresti, Monica Petrica si de celebrul Razvan Mazilu.

PROGRAM SAMBATA, 2 IULIE 19:00 Ora de vals 20:00 Filarmonica Oltenia din Craiova Dirijor: Emil Siegbert Maxim Solisti: Diana Tugui - soprana, Hector Lopez - tenor (Mexic) 21:00 Film: Simfonia nr. 8 - Gustav Mahler

Concert Jamiroquai la Mamaia

Concert Jamiroquai la MamaiaSambata, 2 iulie 2011, de la ora 19:30, are loc un concert extraordinar JAMIROQUAI in cadrul ORANGE SUMMER PARTY 2011, pe plaja H2O din Mamaia.

Intrarea este libera, informeaza CalendarEvenimente.

Jamiroquai este o formatie britanica de acid jazz/funk/soul/disco.

Jamiroquai a fost la inceput cea mai importanta componenta a miscarii de acid jazz din Londra anilor 1990, impreuna cu trupe cum ar fi Incognito, the Brand New Heavies, Galliano si Corduroy.

Zilele Reghinului

Zilele ReghinuluiIn perioada 1 - 3 iulie 2011 se vor organiza Zilele Municipiului Reghin, aflate la editia a X-a, potrivit CalendarEvenimente.

Primaria si Consiliul Local al Municipiului Reghin vor aduce o noua premiera in “Orasul viorilor”: transmisia live a evenimentului pentru toti reghinenii, indiferent de reteaua de cablu la care sunt abonati si realizarea unui server de streaming de banda larga pentru transmisia online, la aceasta intelegere vor incerca sa ajunga principalii jucatori media din Reghin pentru a pune in valoare cat mai bine acest eveniment.

Unul dintre invitatii speciali ai manifestarii, Traian Ilea a marturisit ca este nerabdator sa faca un show pe cinste in “orasul viorilor”. Astfel, Ionut Fulea, Ciprian Istrate impreuna cu alti 50 de interpreti de muzica populara vor da tonul petrecerii traditionale la Zilele Municipiului Reghin.

Organizatorii evenimentului au programat si pentru aceasta editie a sarbatorii din “orasul viorilor”, concursul Miss Reghin, in urma caruia se va alege cea mai frumoasa reghineanca, care va fi impreuna pe aceeasi scena duminica, 3 iulie, alaturi de celebrul cantaret Pepe in cadrul Zilelor Municipiului Reghin. Pe de alta parte castigatoarea va beneficia de un sejur la Paris, premii in banii si produse de infrumusetare.

Workshop de fotografie la Brasov

Workshop de fotografie la BrasovSambata, 2 iulie intre orele 9:00 si 19:00, la Brasov, in cadrul Fotoclub Exdeco are loc “Secretele aparatului DSLR”, un workshop de fotografie intensiv pentru pasionatii acestei arte potrivit site-ului IubescBrasovul.

Daca sunteti cu adevarat incepator in ale fotografiei, iar noul aparat va da batai de cap,va invitam la o intalnire, unde puteti sa uitati de limbajul insipid al cartii tehnice si puteti invata tot ce fac butoanele aparatului vostru, direct de la un fotograf profesionist.

Veti vedea cum se masoara expunerea, cum se focalizeaza, cum se folosesc diafragma si obturatorul, dar si ce alte butoane utile mai are aparatul vostru.

Program orientativ:
• 09.00 Intalnirea participantilor, prezentarea tematicii.
• 10.00 Seminar teoretic. Aparatul de fotografiat. Fundamente.
• 12.00 Cofee break.
• 12.30 Seminar practic. Modul de functionare al aparatului.
• 14.00 Pauza de masa.
• 15.00 Seminar practic. Sedinta foto si exemple practice.
• 17.30 Cofee break.
• 18.00 Proiectie de fotografie. Studiu de caz.

Workshop-ul incepe la ora 09.00 si se termina la ora 19.00 si costa 250 de lei.
Programul complet al workshop-ului il veti primi dupa inscriere.

Weekend sportiv la Iasi, Cluj, Bucuresti si Brasov

Weekend sportiv la Iasi, Cluj, Bucuresti si BrasovIn zilele de 2 si 3 iulie, intre orele 11:00-18:00, iubitorii sporturilor sunt asteptati in magazinele Decathlon din Bucuresti ( Berceni si Iuliu Maniu), Iasi, Cluj si Brasov, potrivit site-ului InOras.

Aici vor avea ocazia sa participe gratuit la numeroase concursuri.

Pe parcursul celor doua zile, participantii vor beneficia de cursuri si demonstratii gratuite de: inot, scuba diving, escalada, badminton, tenis de masa, outcourt, tir cu arcul, caini de vanatoare, iar pentru copii, atelier de confectionare zmeie.

Evenimentele au loc cu sprijinul cluburilor sportive: Junior swim, Galion, CSB - Berceni, Clubul national de lucru vanatoare - Caini pontatori, Universitatea Babes - Bolyai Romania, Adventure Camps, Academia de dresaj Brasov, A. Sport Club Corona Brasov 2010, Viva sport, FRB si altii.


Brukenthal Fashion Week la Sibiu

Brukenthal Fashion Week la SibiuBrukenthal Fashion Week este un festival de moda si life-style nascut din nevoia lumii modei romanesti pentru un eveniment amplu dedicat modei si artei in acelasi timp, potrivit site-ului InOras.ro.

Prima editie va avea loc la Sibiu in perioada 28 iunie - 2 iulie 2011. In cele 5 zile de festival vor fi prezentate colectiile pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012 ale unor creatori de moda consacrati dar si ale tinerilor designeri, aducand pe catwalk intre 6 si 8 colectii in fiecare seara.

Brukenthal Fashion Week doreste sa devina un reper pentru moda autohtona si - de ce nu - si pentru cea internationala, la aceasta prima editie fiind invitati sa participe si designeri straini.

Brukenthal Fashion Week completeaza aceasta imagine, dorind sa aduca in prim-planul evenimentului pe langa prezentarile colectiilor si numeroase alte activitati artistice: o expozitie complexa de fotografie de moda si life-style, o expozitie de arta plastica contemporana, o expozitie de sculptura, o expozitie interactiva de bijuterii de autor si accesorii, o piesa de teatru si doua mari concerte in aer liber in ultimele doua zile ale festivalului.

Brukenthal Fashion Week va prezenta publicului spectator o suma de domenii plastice, un amestec intesant intre moda, artele contemporane si tot ceea ce inseamna life-style-ul autentic de secol XXI si va propune un concept nou de manifestare in care moda de calitate si life-style-ul se intrepatrund, rezultand un eveniment cultural complex de inalta tinuta artistica.

Moda, creatia vestimentara autohtona, life-style-ul si cultura artistica romaneasca vor fi puse in relatie deplina culumea artistica europeana si mondiala.

Brukenthal Fashion Week se desfasoara cu sprijinul MUZEULUI NATIONAL BRUKENTHAL intr-un oras care a devenit reper pe harta culturala mondiala, fiind Capitala Culturala a Europei in anul 2007 si una dintre cele mai frumoase structuri urbane a acestui continent.

No Limits Woman la Bucuresti

No Limits Woman la BucurestiIn perioada 1 - 3 iulie 2011, in cadrul Salii Palatului din Bucuresti se va desfasura evenimentul dedicat femeilor - NO LIMITS WOMAN, un concept nou in Romania, ce va imbina toate domeniile care converg catre succesul femeii, atat in plan personal, cat si in plan profesional, informeaza CalendarEvenimente.

"Esti perfecta si fara limite! Trebuie doar sa te descoperi!" Daca iti place sa ai grija de sanatatea ta, daca iti plac la nebunie cosmeticele, accesoriile si hainele, sau esti o iubitoare de moda, NO LIMITS WOMAN este ceea ce cauti: un eveniment pentru femei si despre femei: expozitie cu vanzare, workshop-uri, ateliere de creatie.

Pentru ca o femeie independenta este o femeie frumoasa si sanatoasa, No Limits Woman a pregatit o gramada de surprize pentru tine: servicii medicale, produse de ingrijire personala, saloane de infrumusetare, spa, fitness, accesorii si imbracaminte, confectii, bijuterii, cadouri, parfumuri, articole sportive, servicii matrimoniale, decoratiuni interioare, sau cluburi pentru femei, produse naturiste si terapii complementare, centre de remodelare corporala, cursuri diverse, carti de dezvoltare personala, coaching, psihologie.

Inscrie-te acum gratuit la workshop-ul sustinut de doamna MARIA GRAPINI - Presedinte al Asociatiei Femeilor Antreprenor din Romania, sambata, 2 iulie, ora 14:00 - cu tema “Cum sa fii o femeie de succes”.

Rock the City la Bucuresti

Rock the City la BucurestiIn perioada 1 - 3 iulie 2011 are loc cea de-a treia editie a festivalului ROCK THE CITY in Piata Constitutiei, ce va aduce la Bucuresti cateva dintre cele mai bune trupe rock din lume: WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics, Therapy, Hatebreed (pentru prima oara in Romania), BooN, Sabaton si multi altii, informeaza CalendarEvenimente.

Pentru a doua oara in Romania, una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, WhiteSnake, va concerta la Rock the City, spectacolul facand parte din turneul lor de promovare a noului album - „Forevermore”, ce a fost lansat in Europa pe data de 25 martie.

O alta trupa britanica, Judas Priest, ii va incanta pe iubitorii muzicii Heavy Metal din Romania cu un spectacol din ultimul lor turneu mondial - „Epitaph World Tour”.

Baietii de la Prodigy s-au indragostit de Romania, asa ca vor fi prezenti la Bucuresti in cadrul Festivalului, poposind in tara noastra pentru a patra oara. "Breathe", "Voodoo People", "Firestarter" si "Smack My Bitch Up" vor rasuna in Piata Constitutiei cu ocazia Festivalului. The Prodigy a vandut pana in prezent 16 milioane de albume in toata lumea.

Line-up:
ZIUA I (Vineri, 1 iulie): The Prodigy, Therapy
ZIUA II (Sambata, 2 iulie): Mike and the Mechanics, Papa Roach
ZIUA III (Duminica, 3 iulie:) Judas Priest, WhiteSnake, Hatebreed

Biletele costa intre 125 si 197 lei, in functie de zona in care sunt repartizate locurile.

Un abonament pentru toate cele 3 zile costa 180 lei la Normal Circle, iar un abonament special subventionat de sponsorii Ursus are un pret de 280 lei la Golden Circle.