Unde poti merge in Austria cu 500 euro

Unde poti merge in Austria cu 500 euroZona turistica foarte populara printre vizitatorii din Germania, Polonia si Slovacia, potrivit lui Oliver Kremmer, reprezentantul Austria Incoming in Romania, lacul Millstatter si imprejurimile sunt situate in partea de sud a Austriei, in landul Karnten (Carinthia).

Un pachet special conceput pentru cupluri in aceasta oaza de verdeata si aer de munte la temperaturi de litoral costa aproximativ 500 de euro de persoana.

Astfel, pachetul “Cina pentru doi pe lacul Millstater” incepe de la 520 euro de persoana si include cazarea la hotelul Kollers, de 4 stele timp de 3 nopti in camera dubla, cu 3 zile mic dejun, doua cine la hotel si una in mijlocul lacului, unde veti fi transportati cu o barca cu motor, pe un ponton plutitor special amenajat.

Cei mai aventurosi din fire, pot opta pentru pachetul “Pana la cer si inapoi”, care include 3 nopti de cazare la un hotel de 3 sau 4 stele, o calatorie cu un balon cu aer cald pe deasupra Muntilor Nockberge, care inconjoara lacul, alaturi de o sticla de vin spumant Prosecco, dar si o excursie in doi la “Sternenbalkon”, balconul stelelor (un loc special amenajat care ofera o priveliste asupra intregului lac de deasupra acestuia). Preturile pentru acest pachet incep de la 449 euro, pentru varianta Bed and breakfast, 499 pentru camere duble de 3 stele si de la 539 euro pentru camerele de 4 stele.

Cele mai bune cai de transport sunt, potrivit reprezentantilor Austria Incoming, cu avionul pana la Munchen, Salzburg sau Viena. De acolo, acestia recomanda turistilor sa inchirieze masini si sa continue drumul pe autostrazile austriece. Ei recomanda acest mod de transport datorita diversitatii de obiective turistice din zona Millstatter See, care, desi nu sunt dispuse la distante mari una de alta, sunt mai usor de tranzitat cu un autoturism.

Insula Krk, Croatia, cu 800 euro

Insula Krk, Croatia, cu 800 euroDaca va place sa calatoriti cu feribotul, puteti alege ca destinatie de vacanta insula croata Krk, cea mai mare de pe coasta Marea Adriatica. Pe langa feribot, puteti sa mai ajungeti aici cu masina, dar si cu avionul

Printre atractiile zonei se numara baile romane cu pardoseli de mozaic, zidurile de aparare cu fundatii din perioada preromana, bisericile si manastirile.

Krk are pregatite cateva specialitati si pentru iubitorii artei culinare. De exemplu, merita vizitat orice restaurant pescaresc din Golful Kvarner pentru celebrii creveti cu risotto si diferite retete din peste, scrie cotidianul britanic The Independent,

Cu circa 800 de euro puteti avea parte de un sejur romantic complet de opt zile, la hotel de 4 stele, transportul cu avionul din Bucuresti si mic dejun inclus prin agentia Demian Travel& Holidays, potrivit portalului Infoturism.

De asemenea, agentia Voyager ofera o reducere de 100 euro cuplurilor care aleg sejurul special pentru luna de miere, cu conditia prezentarii actului de casatorie.

Oferta include opt zile pe insula, cazare la hotel Drazica de trei stele, transport cu avionul charter Tarom direct din Bucuresti, regim de masa demipensiune, transfer de la aeroport la hotel si asistenta turistica. Pachetul nu include asigurarea medicala si taxa de aeroport. Pretul pachetului variaza, in functie de perioada, dar in lunile iulie-august este de 542 euro de persoana.

Sursa foto: www.themostbeutifulislands.blogspot.com

Fiesole, Toscana - Italia

Fiesole, Toscana - ItaliaCei interesati de influentele Renasterii italiene pot alege sa isi petreaca luna de miere in Fiesole, un orasel linistit aflat la circa 7 km de Florenta, in partea centrala a Italiei.

Influenta epocii Renasterii in Florenta se vede si astazi, ceea ce face din capitala toscana o adevarata comoara din punct de vedere turistic.

Mancarea este una dintre principalele atractii in Toscana, alaturi de vinurile de calitate superioara.

Astfel, iubitorii de gastronomie pot face o vizita la Heather Jarman, un specialist celebru in gastronomie, care ofera tururi culinare de o zi, timp in care puteti degusta vinuri fine, ulei de masline, branzeturi, miere si controversata paine neagra toscana, potrivit The Independent.

Pentru a ajunge in Fiesole se trece prin Florenta, unde un zbor dus-intors va costa in medie intre 55 si 210 euro, potrivit portalului Infoturism.

Variante de cazare in Fiesole pentru tinerii insuratei ofera agentia Accent Travel, la Villa Dei Bosconi, de 3 stele. Preturile incep de la 47 euro / persoana / noapte – cazare + mic dejun (bufet).

Situat la poalele dealurilor Fiesole, hotelul ofera vedere catre podgoriile de vita de vie. Totodata, peisajul rural deosebit este un motiv intemeiat pentru plimbari placute cu bicicleta si drumetii.

Daca nu va place foarte mult sportul, puteti profita de piscina mare cu jacuzzi a hotelului.

De asemenea, cuplurile se mai pot caza la Villa Bonelli, tot de 3 stele, situata pe dealurile din Toscana, inconjurata de pini, chiparosi si maslini. Terasa hotelului este locul ideal pentru a putea admira vederea panoramica asupra orasului Florenta, iar copacii care o inconjoara ofera intimitatea dorita de toate cuplurile venite in luna de miere.

Preturile incep de la 30 euro / persoana / noapte – cazare + mic dejun (bufet).

Reduceri pe baza certificatului de casatorie in Marsilia

Reduceri pe baza certificatului de casatorie in MarsiliaMarsilia este al doilea oras ca marime si cel mai vechi din Franta, fiind fondat acum 2.600 de ani de grecii de pe coasta ioniana a Asiei Mici. Orasul se mandreste cu varietatea sa culturala, conferita de locuitorii de origini diferite.

Un amalgam de forme, culori si mirosuri poate fi intalnit si in Portul Vechi, unde, in fiecare dimineata are loc Piata pestelui (proaspat pescuit). Spectacolul strigarii pretului de vanzare este o ramasita a vechilor licitatii (La Criee). Daca tot ati ajuns aici si e si ora pranzului, va puteti opri intr-unul din restaurantele din port pentru a incerca bouillabaisse, un reper al gastronomiei franceze, originar din Marsilia. Bouillabaisse nu mai e de mult timp mancarea de baza a pescarilor, ci a devenit un adevarat produs de lux, potrivit reprezentantilor J'info Tours.

Chiar daca Marsilia nu are, poate, aspectul de oras “scos din cutie” al Nisei, ea ofera vizitatorului un peisaj spectaculos, precum faimoasele “calanques” (fiorduri) cu maluri abrupte si colturoase, iar apa e numai buna pentru scufundari.

Pentru cei ce doresc sa exploreze orasul pe jos, acesta are de oferit comori nebanuite. De la inaltimea bazilicii Notre-Dame-de-la-Garde se vad cartierele in alb, insulele si coasta Estaque, ce se intinde inspre vest. Fermecat de peisaj, Cezanne, care a vizitat satul pescaresc Estaque in mai multe randuri, are chiar un tablou celebru intitulat Le Viaduct a l’Estaque. Regiunea este atragatoare in orice anotimp, chiar si in lunile de iarna se poate lua masa in aer liber, daca e soare pe cer, iar caldura verii este temperata de apropierea marii si de adierea proaspata a mistralului.

Solis Travel ofera pachete turistice pentru cupluri la Marsilia, cu cazare la hoteluri de 3 si patru stele. De exemplu, o noapte la hotel Holiday Inn , de 4 stele, costa in camera dubla 89 euro, dar tinerii casatoriti pot beneficia de reduceri la prezentarea certificatului de casatorie.

Agentia J’info Tours ofera o varianta interesanta pentru cuplurile care isi doresc sa petreaca luna de miere in Franta, fara a se limita la o singura destinatie, circuitul " Acasa la Regii Frantei ".

Astfel, timp de 11 zile ei vor strabate orase precum Paris - Versailles - Mont St.Michel - St.Malo - Blois - Valea Loirei - Bordeaux - Marsilia - Aix En Provence - Lyon - Chambery - Monaco - Monte Carlo - Nisa - Cannes, inarmati cu aparatele de fotografiat si de filmat pentru a descoperi si redescoperi in cea mai iubita si mai vizitata tara europeana – Franta, castele, catedralele si amintirea regilor sai, la un pret de 770 euro de persoana.

Pretul include: bilete avion Bucuresti – Paris si Nisa – Bucuresti , transport si transferuri cu autocar, 10 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri 2/3 stele, ghid , taxe rutiere, vizite conform programului. (nu sunt incluse taxele de aeroport).

Sursa foto:
france.com

Marrakech, Maroc - Preturile depasesc 1.000 euro

Marrakech, Maroc - Preturile depasesc 1.000 euroMisteriosul Marrakech, cu strazile sale inguste si tarabele pline de suveniruri, cu moscheele antice si celebra piata Djemaa El-Fna este un loc mai exotic, dar putin cunoscut ca destinatie pentru o vacanta in doi.

In piata centrala, cu o activitate de noapte ce nu poate fi egalata de alte piete si targuri din intreaga lume, puteti gasi orice, de la imblanzitori de serpi si maimute, la acrobatii si produse alimentare ciudate, potrivit New York Times.

O multitudine de cluburi si baruri sunt deschise pana foarte tarziu in noapte, pentru a intampina dorintele turistilor veniti sa experimenteze distractia specific mediteraneana.

Pentru rasfatul oferit persoanei iubite puteti alege un sejur mai lung, de 15 zile, oferit, potrivit Infoturism, de agentia Oceania Travel.

Astfel, o oferta ar fi cea cu cazare la Hotel Medina Atlas and Spa, de 5 stele, in camere duble standard si transport cu avionul din Madrid si mese conform hotelului, la pretul de 1.137 euro de persoana.