Bai termale in Austria cu 1.000 euro

Bai termale in Austria cu 1.000 euroSituata la circa 120 km de Viena, regiunea Burgenland din Austria este renumita pentru baile termale si obiectivele culturale, potrivit reprezentantilor companiei de consultanta turistica Austria Incoming din Romania.

Daca va doriti o vacanta relaxanta cu efect de intinerire pentru parinti, Bad Tatzmannsdorf este destinatia ideala pentru wellness.

In jurul bailor termale din Burgenland au fost construite hoteluri de prima clasa, in care propriile dotari balneare sunt oferite clientilor in mod exclusiv. In aceasta regiune din Austria specificul vietii culturale este imprimat de festivaluri de muzica sau de teatru, de expozitii si de muzee etnografice, potrivit site-ului organizatiei.

Un sejur la baile termale de aici, cu cazare la hotelul Kur- und Thermenhotel, de 4 stele din Bad Tatzmannsdorf costa 952 euro/persoana in camera dubla sau 1022 euro/persoana in camera single.

Pachetul include: 7 nopti cazare inclusiv demipensiune “Plus”, 1 cocktail Aktiv sanatos, 1 cadou de bun-venit, 2 masaje de relaxare cu uleiuri esentiale (25 minute fiecare), 1 masaj Shiatsu (50 min), 1 masaj Dorn-Breuss (50 min), program de timp liber activ: program diversificat (luni-sambata), "Regatul Simturilor": folosirea gratuita a centrului wellness de 4000 m2 cu apa termala si diferite tipuri de sauna.

Croaziera de 5 stele in Norvegia cu 1.800 euro

Croaziera de 5 stele in Norvegia cu 1.800 euroVestul Norvegiei este faimos pentru fiordurile usor accesibile turistilor si muntii cu peisaje extraordinare. Aici se poate calatori atat pe mare cat si pe uscat in cele mai bune conditii, iar doritorii pot merge in excursii pe munte sau pe ghetari, la pescuit sau cu bicicleta, toate fiind activitati preferate de persoanele mai in varsta.

In plus, majoritatea croazierelor ce au ca destinatie nordul Europei ofera servicii de lux pentru clientii lor. Astfel, pe un vas de croaziera turistii au parte de cazare la bordul navei, in camere spatioase, care uneori dispun si de balcon propriu, mese in regim de pensiune completa, accesul la activitati de recreere, teatru, gym, fitness, sauna, cazinou, zborurile de la si catre locul de imbarcare, care de obicei includ si taxele de aeroport, precum si insotitori din partea agentiei pentru grupurile organizate.

Agentia Happy Tour are o oferta pentru seniorii care aleg luxul si frumusetile naturii si anume croaziera “Fiordurile Norvegiene” , pentru opt zile la bordul vasului Crown Princess de 5 stele, la un pret de 1790 euro/persoana, cazare in cabina dubla cu balcon.

Tariful include: cazare la bordul navei, mese in regim de pensiune completa, accesul la activitati de recreere, teatru, gym, fitness, sauna, taxe si servicii portuare si de aeroport, zbor direct Bucuresti – Londra Heathrow operat de British Airways, cu taxe de aeroport, transfer aeroport Londra – port Southampton – aeroport (durata circa 1 ora), dar si un tur panoramic al Londrei.

Itinerariul este urmatorul: Londra (Southampton), zi de navigatie, Bergen, Norvegia, Hellesylt (pe mare), Geiranger, Olden, Stavanger, urmate de o zi pe mare si intoarcerea la Londra.

Istorie si mister in Bath, Marea Britanie cu 1.200 euro

Istorie si mister in Bath, Marea Britanie cu 1.200 euroOras cu o istorie impresionanta, fondat in anul 863 i.Hr, Bath este situat la aproximativ 160 km de Londra si, in acelasi timp, la numai 61 km de misteriosul Stonehenge, potrivit site-ului turistic al regiunii.

De la baile romane, construite in jurul singurelor izvoare termale ale Marii Britanii, la galeriile de arta si terenul de golf, Bath este o destinatie potrivita pentru persoanele in varsta, care au nevoie de odihna multa.

Pe langa Baile Romane si Muzeul Modei, sunt o multime de locuri care merita vizitate in Bath: parcurile de o frumusete tipic britanica, muzeul modei, gradina botanica, catedrala normanda si Bath Aqua Glass in Walcot Street, unde poti vedea demonstratii live de suflare a sticlei.

Cu toate acestea, Bath este, in primul rand, un centru spa si de wellness.

Pentru o astfel de vacanta, in Bath aveti de ales dintr-o multitudine de centre spa, fie ele cu specific exotic (masaj asiatic, tratatmente faciale si de intinerire cu fructe, etc), fie ca parte din centre mai mari, care includ hotel si restaurant.

Agentia Paralela 45 are o oferta de circuit turistic de 10 zile in Marea Britanie care include si orasul Bath si o vizita la Stonehenge, la pretul de 1155 euro de persoana.

Astfel, pachetul include: transport avion cu compania Tarom Bucuresti – Londra si retur, 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3 stele: 3 nopti Londra, 1 noapte Swindon, 1 noapte Liverpool, 1 noapte Glasgow, 2 nopti Edinburgh (2 stele superior), 1 noapte York, transferuri aeroport – hotel – aeroport, transport cu autocar pentru intreg traseul, tururi de oras cu ghid local si intrari la obiectivele turistice conform programului (Stonehenge, Baile Romane din Bath, Casa Memoriala Shakespeare, Anne Hattaway, Castelul Warwick, Colectia Burrell, Catedrala din Glasgow, Catedrala din Durham, Catedrala York Minster, plimbare pe lacul Windermere si un insotitor de grup roman.

Sursa foto: VisitBath.co.uk

Scapati de dureri la Karlovy Vary cu 1.400 euro

Scapati de dureri la Karlovy Vary cu 1.400 euroCu o traditie de peste 650 de ani, statiunea balneoclimaterica Karlovy Vary din Cehia ofera o multitudine de posibilitati de tratament pe baza de ape minerale, sulfuroase si termale, intr-un cadru natural superb, potrivit site-ului oficial al regiunii.

Statiunea nu este, insa, doar o destinatie pentru oamenii cu diferite afectiuni. Turistii beneficiaza aici de arhitectura superba, peisaje minunate si totul la o distanta de doar doua ore de Praga (120 km).

Din cele 79 de izvoare termale de la Karlsbad (Karlovy Vary), 13 sunt utilizate intern, pentru tratarea diferitelor boli ale tractului gastro-intestinal.

Apa termala este celebra pentru calitatile sale terapeutice, folosita pentru tratarea a peste zece tipuri de boli (digestive, metabolice, diabet, guta etc.) si mai este folosita la producerea unor sortimente de bauturi si de dulciuri, precum apa minerala, lichiorul local, Becherovka si celebrele napolitanele SPA.

Astfel, oferta ViaClub pentru un sejur extins de 14 zile in Karlovy Vary include cazare in camera tip superior la Hotel Romance, de 4 stele, demipensiune ( meniu cu 3 feluri), 6 intrari la Castle Spa ( 6 x 3 proceduri), 2 masaje partiale la hotel ( 2 x 30 de minute), la pretul de 1.377 euro in plin sezon (1 iulie-12 octombrie).

Camerele dispun de baie sau dus si toaleta, telefon direct , radio, TV satelit, frigider, seif si internet wireless. Hotelul are si un restaurant propriu cu terasa. Foarte aproape de hotel se gaseste centrul " Castle Spa", pentru oaspetii care doresc tratamente, potrivit site-ului operatorului.

Reduceri speciale pentru seniori in Tenerife

Reduceri speciale pentru seniori in TenerifeCea mai mare dintre insulele Canare, Tenerife, cunoscuta si ca Insula Eternei Primaveri, atrage an de an turisti de peste tot din lume, datorita celui mai inalt munte al Spaniei, Pico del Teide si al plajelor insorite, informeaza cotidianul The Independent.

Tenerife mai este numita si "Insula Primaverii Vesnice", deoarece temperaturile nu coboara sub 20 grade Celsius si nu depasesc 30 grade Celsius. Vremea in Tenerife este de obicei calduroasa si insorita, ideala pentru odihna, stat la soare si din cand in cand o baie racoritoare in mare.

Tenerife este una din putinele destinatii europene unde se poate face plaja tot anul.

Un sejur de 8 zile in Tenerife la Hotel Bahia Del Duque, de 5 stele costa intre 1290 euro si 1545 euro, la agentiile, Aristocrat Travel sau Caminitravel, potrivit portalului InfoTurism.

Pachetele de servicii includ biletele de avion zbor charter Tarom, Bucuresti - Tenerife sud - Bucuresti, transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport, intre 7 si 14 nopti cazare la hoteluri cuprinse intre 2 si 5 stele, demipensiune sau mic dejun inclus si asistenta turistica locala, cu vorbitori de limba romana.

Agentia Happy Tour are chiar si o oferta speciala pentru persoanele peste 55 de ani care vor sa mearga in Tenerife, la pretul de 325 Euro / persoana + taxe de aeroport, cu cazare la hotel de 4 stele.

Tariful include: cazare 7 nopti in camera dubla, bilet de avion dus – intors Compania Air Europa, transfer aeroport – hotel – aeroport, pensiune Completa – sunt incluse bauturi: apa si vin, asistenta turistica in limba romana, excursie de o zi la Santa Cruz Tenerife, asigurare medicala si asistenta medicala in timpul sejurului.