Festivalul International de Arta Circului la Bucuresti

Festivalul International de Arta Circului la BucurestiFestivalul International de Arta Circului va reuni spectacole din Suedia, Ucraina si Romania, ce vor concura pentru trofeul Leul de Aur, intre 20 septembrie si 2 octombrie, la Bucuresti, informeaza un comunicat al Circului Globus, citat de Mediafax.

Dresuri de animale, acrobatii, magicieni, jonglerii, costume stralucitoare, adrenalina si amuzament, acestea sunt ingredientele aduse in competitie de cei trei concurenti care se vor lupta pentru Leul de Aur, la cea de-a treia editie a Festivalului International de Arta Circului de la Bucuresti.

In acest an va intra in concurs si echipa Circ & Variete Globus, care va prezenta cea mai recenta productie a sa, "Destinul Dacilor", la propriul sediu, in timp ce Circul Scott va evolua in Parcul Titan si Circul Ucrainean - vizavi de Parcul Drumul Taberei.

Reprezentatiile Circ & Variete Globus vor avea loc in fiecare zi, de la ora 15.00, iar spectacolele circurilor internationale pot fi urmarite zilnic, de la orele 10.00 si 18.30.

Cea de-a treia editie a Festivalului International de Arta a Circului se va incheia pe data de 2 octombrie, cu gala de decernare a premiilor pentru spectacolele aflate in competitie.

Decernarea premiilor se va desfasura in cadrul unui spectacol ce va avea loc la sediul Circ & Variete Globus, de la ora 15.00, in care vor fi prezentate filme cu secvente din productiile celor trei circuri participante si momente artistice de circ si dans.

Sursa foto: www.circulglobus.ro

Festivalul eXplore dance la Bucuresti

Festivalul eXplore dance la BucurestiCea de-a sasea editie a festivalului eXplore dance, care include performance-uri si spectacole de dans contemporan, se desfasoara intre 1 si 16 octombrie, in Bucuresti, informeaza organizatorii, citati de Mediafax.

Artisti din peste 16 tari din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada si toua Zeelanda isi vor prezenta la Muzeul National de Arta Contemporana, Teatrul Odeon si Teatrul Nottara cele mai recente creatii coregrafice, premiate la festivalurile internationale de profil.

Meg Stuart, Boris Charmatz, Philipp Gehmacher, Eszter Salamon, Jonathan Burrows, Benoit Lachambre si Cullberg Ballet, alaturi de cei mai creativi si talentati artisti emergenti ai momentului vor oferi, prin spectacolele lor, o imagine ampla asupra celor mai importante directii din dansul contemporan si performance.

Un rol aparte in programul festivalului il vor avea filmele de dans, 21 in total (8 lungmetraje si 13 scurtmetraje), ce vor fi proiectate la toul Cinematograf al Regizorului Roman, cu sprijinul Cinedans Festival/Amsterdam.

In cadrul eXplore dance festival 6 va fi decernat Prix Jardin d'Europe - singurul premiu european pentru tineri coregrafi, in valoare de 10.000 euro.

eXplore dance festival 6 inseamna 30 de spectacole, 21 filme de dans, 8 workshop-uri, 5 discursuri, o masa rotunda, precum si o serie de evenimente si programe speciale: "Meet the Next Generation" - un program international intens de coaching pentru tineri coregrafi, "Critical Endeavour" - un program dedicat tinerilor jurnalisti si critici de dans si Prix Jardin d'Europe 2011 - competitie europeana pentru tineri coregrafi.

Sursa foto: Calendar Evenimente

Deutsches Bierfest la Bucuresti

Deutsches Bierfest la BucurestiDeutsches Bierfest se va desfasura in Bucuresti, in spatele statiei de metrou Grozavesti, vis-a-vis de Restaurantul "La Jaratic".
Festivalul se va desfasura timp de 10 zile, in perioada 30 septembrie – 9 octombrie 2011, intre orele 17:00-2:00.

Evenimentul aduce pe scena romaneasca beri celebre in toata lumea (Warsteiner, Weihenstephaner, Oettinger, Konig Ludwig, Riedenburger si Padeborner), alaturi de mancaruri traditionale nemtesti si romanesti, jocuri de lumini si lasere, totul acompaniat de muzica unor formatii autohtone, precum Vunk, Taxi, Timpuri Noi, Compact, Spitalul de Urgenta, Bere Gratis si Hara.

Organizatorul festivalului este Restaurantul "La Jaratic" in parteneriat cu Primaria Sectorului 6 si Centrul Cultural European Sector 6, Europa FM, Prosound Solutions, Loud Music.

Fiecare seara a festivalului va avea propria tematica si va include un program artistic cu specific bavarez, romanesc, etc., ce va culmina pe 3 octombrie cu organizarea unei seri speciale cu prilejul celebrarii Zilei Nationale a Germaniei.

Program de weekend
Vineri, 30 septembrie: Compact, Paul Luculescu Band, JayBi, Karpaten Show
Sambata, 1 octombrie: Bere Gratis, TIPS, Paul Luculescu Band, JayBi, Karpaten Show
Duminica, 2 octombrie: Timpuri Noi, Magnum Opus, JayBi, Karpaten Show

Marcile de bere participante: Warsteiner, Weihenstephaner, Konig Ludwig, Oettinger, Riedenburger, Padeborner si Salitos.

Intrarea in locatia evenimentului este libera.

Noaptea Bibliotecilor

Noaptea BibliotecilorIn noaptea de 1-2 octombrie 2011 are loc Noaptea Bibliotecilor, eveniment organizat de Asociatia EXCEDO, in parteneriat cu Asociatia Marketer Club si Asociatia Nationala a Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR).

Evenimentul se va desfasura concomitent in Bucuresti si in alte 34 de orase ale tarii, participantii avand acces gratuit in oricare dintre bibliotecile partenere evenimentului.

De-a lungul noptii de sambata spre duminica (1-2 octombrie) vor avea loc conferinte, ateliere, mese rotunde, spectacole de teatru, proiectii de film, concerte unplugged, prezentari de carte rara, expozitii, vernisaje.

Pasionatii de lectura vor putea discuta deschis cu personalitatii ale realitatii culturale, din medii diverse: Dan C. Mihailescu, Maia Morgenstern, Acad. Gabriel Strempel, Florin Piersic jr, Mircea Vasilescu, Adrian Papahagi, Doina Rusti, Mircea Toma, Dan Puric,Jean Lorin Sterian, Lucian Mandruta, Alex Stefanescu, Costi Rogozanu, etc.

Programul detaliat se gaseste pe site-ul evenimentului, www.noapteabibliotecilor.ro

Biblioteci partenere in Bucuresti
• Biblioteca Nationala a Romaniei
• Biblioteca Academiei Romane
• Biblioteca Centrala Universitara “Carol I” Bucuresti
• Biblioteca Facultatii de Litere
• Biblioteca Facultatii de Drept
• Biblioteca Facultatii de Limbi Straine
• Biblioteca Metropolitana Bucuresti
• Biblioteca Pedagogica Nationala “I.C. Petrescu”
• Biblioteca Centrala a Academiei de Studii Economice
• Biblioteca Institutului Cultural Francez
• Biblioteca Institutului Italian de Cultura “Vito Grasso”
• Centrul de Referinte al Ambasadei SUA

In tara, portile bibliotecilor se vor deschide in Arad, Alba, Arges,Brasov, Buzau, Botosani, Bihor, Braila, Cluj, Calarasi, Constanta, Carei, Dolj, Dambovita, Fagaras, Galati, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Mures, Medias, Onesti, Pucheni, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Tecuci, Timisoara, Teleorman, Timis si Tulcea.

Targul Festin Romanesc la Bucuresti

Targul Festin Romanesc la BucurestiO noua serie a Targurilor de produse traditionale „Festin Romanesc” va debuta in 30 septembrie, in Parcul Sebastian din Bucuresti; acesta va gazdui toate cele cinci editii de toamna-iarna 2011 ale deja celebrelor targuri.

Astfel, primul targ va fi dedicat recoltelor toamnei bogate, iar atractia acestuia va fi mustaria instalata pe loc, pentru a face ca mustul proaspat sa curga in paharele vizitatorilor.

Produsele Fabricii de la Topoloveni vor fi si ele disponibile: zacusca de vinete, dulceturile din fructe fara zahar adaugat si fara conservanti (din cirese negre, visine si afine ecologice) si magiun de prune („dulcele sanatos” -dupa cum il caracterizeaza Prof. Gh. Mencinicopschi).

Vizitatorii se vor mai putea opri la restaurantul prezent in targ, pentru a servi din mancarurile aburinde: sarmale maramuresene, gratare din carnuri aromate si legume perpelite.

Si cum mancarea buna merge bine cu o muzica de calitate, pe targoveti ii va binedispune cantaretul Ion Popa, autorul Imnului Magiunului de prune Topoloveni.

Peste 25 de mici producatori din tara vor mai fi prezenti in Targurile „Festin Romanesc”, pentru a oferi: branza din lapte de vaca, oaie si capra cu derivate: cascaval (afumat si neafumat), telemea, urda (dulce si sarata), burduf (simplu si in coaja de brad), specialitati de branza cu verdeturi, casuri (branza fermentata in mod traditional), carne si preparate din carne (carnati, pastrame, afumaturi): specialitati din rata, gasca si jigo de berbecut; specialitati secuiesti; pastrame si carnati din carne de vanat; pastrame si carnati din oaie; salamuri, parizer, carnati, toba, muschiuleti crud afumati si traditionali romanesti – oferite de producatori din Covasna, Suceava, Botosani si Galati; sarmale maramuresene cu branza, ceapa verde si pasat, sarmale maramuresene de post cu ciuperci si pasat si placinta maramureseana cu branza - produse traditionale atestate din 2009; cafea la nisip; specialitati internationale: italienesti (branzeturi, prosciutto), frantuzesti (dulceturi) si unguresti; paine si specialitati de panificatie; miere de albine: miere ecologica, specialitati preparate cu miere si propolis, sucuri si braga – oferite de producatori din Blaj (Alba) si Constanta; dulciuri, cozonaci si placinte produse pe loc, in targ, dulci si sarate, covrigi si turta dulce – oferite de cofetari si patiseri din Maramures, Suceava, Botosani si Topoloveni; ceaiuri si siropuri naturale din plante, sucuri naturale din fructe si cereale (braga); bauturi alcoolice de la cramele Botarcani (Arges), Pietroasele Buzau si palinca Tramuta de Bihor; obiecte mestesugaresti, vase din ceramica, imbracaminte (ii, rochii), covoare oltenesti, obiecte casnice si mic mobilier din lemn, podoabe, arame si produse din piele.

Festivalul carnatilor de Plescoi la Berca

Festivalul carnatilor de Plescoi la BercaIntre 1 si 2 octombrie 2011, au loc Festivalul Branzei si Pastramei de la Bran si la Festivalul Carnatilor de Plescoi de la Berca, judetul Buzau.

„Cele doua festivaluri gastronomice care se desfasoara la acest sfarsit de saptamana reprezinta un prilej excelent pentru toti sa ne deconectam de la ritmurile cotidiene si sa degustam bucatele traditionale pregatite de localnici dupa retete transmise din generatie in generatie. Gastronomia traditionala este o bogatie nationala, de aceea am decis sa sprijinim prin marca noastra Noroc evenimentele locale care o readuc la lumina”, a declarat Tiberiu Mercurian, director de marketing Bergenbier.

Festivalul Branzei si Pastramei de la Bran are loc in fiecare an, la inceput de octombrie, marcand incheierea anului pastoral si coborarea oilor de la munte. Este o sarbatoare traditionala importanta, prilej de bucurie pentru comunitate, marcata prin cantec, joc si mese imbelsugate.

Intre 1 si 2 octombrie, cei care vor vizita zona Bran vor putea degusta branzeturile locale, dar si faimosul bulz de Bran si pastrama de oaie pregatite de localnici dupa retete traditionale.

In aceeasi perioada, la Berca, in judetul Buzau, carnatii de Plescoi au si ei un festival dedicat, ajuns in acest an la cea de-a patra editie. Fiind unul din putinele produse romanesti atestate international, carnatii de Plescoi au devenit o marca specifica zonei. Producatorii locali se mandresc ca savoarea lor unica este garantata de reteta secreta, pastrata ca atare de peste 700 de ani.



Festival de teatru de comedie la Galati

Festival de teatru de comedie la GalatiEditia a XXIII-a a Festivalului National de Comedie are loc in perioada 2 - 9 octombrie 2011 la Galati, potrivit Calendar Evenimente.

Organizatorii sunt:Consiliul Local Galati, Teatrul Dramatic "Fani Tardini" din Galati, in colaborare cu Asociatia C.I.R.C.U.I.T., cu sprijinul Ministerului Culturii si Patrimoniului National.


Program de weekend
Duminica, 2 octombrie
Ora 18.00, Foaierul Teatrului Dramatic "Fani Tardini": Vernisajul expozitiei artistului plastic Mihai Gheorghe Coron
Ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini": Deschiderea oficiala a Festivalului National de Comedie
Ora 20.00, Sala Teatrului Dramatic "Fani Tardini" Galati: Fiarele de Virgil Tanase

Sursa foto: Calendar Evenimente

Festivalul Dilema Veche la Alba Iulia

Festivalul Dilema Veche la Alba IuliaIn perioada 30 septembrie - 2 octombrie 2011, Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia va gazdui prima editie a Festivalului Dilema Veche 2011. Evenimentul marcheaza 18 ani de existenta a revistei Dilema Veche, potrivit Calendar Evenimente.

Pe langa proiectii de film, piese de teatru, expozitie de fotografie, lansari de carte, dezbateri si ateliere de gatit, vor avea loc si concerte.

Program

Vineri, 30 septembrie
Sarmalele Reci
Cargo

Sambata, 1 octombrie
Alexandru Tomescu
Ad-Hoc
The Mono Jacks
Celelalte Cuvinte

Duminica, 2 octombrie
Ad-Hoc
Adi Barar Blues Band
Toulouse Lautrec
Speak Floyd
Alexandru Andries

Sursa foto: Calendar Evenimente

Toamna Baroca la Avrig

Toamna Baroca la AvrigCea de-a treia editie a Festivalului „Toamna baroca la Avrig” este organizat de Consiliul Local al orasului Avrig, Muzeul orasului Avrig, Biblioteca Orasului Avrig , Centru de Informare Turistica Avrig , in parteneriat cu Fundatia Samuel von Brukenthal si Asociatia „Prietenii Avrigului” si va avea loc sambata 1 octombrie 2011 , la fosta resedinta de vara a baronului Sameul von Brukenthal de la Avrig (fostul Preventoriu), potrivit site-ului Sibiul.ro.

Evenimentul are multiple caracteristici (cultural, artistic, monden etc), iar scopul principal este, potrivit organizatorilor, de a readuce in atentia publicului singurul complex baroc de acest fel din Romania, dar si multe alte elemente ale acestui stil prezente si cunoscute in aceasta zona.

Programul evenimentului

11.00 Expozitie "Ingeri 2009" , Radu Chialda - doctor in filozofie
13.00 Salonul de literatura "De la baroc la poezia contemporana"
15.00 Trupa "Sol", concert in parc
16.00 Ansamblul "Huniadi Cantores" din Hunedoara - concert muzica renascentista si baroca
17.00 Spectacol ecvestru - Herghelia Matias
18.00 Dans de societate "Forever dance"
19.00 Concert de camera : Ansamblul baroc "Transylvania" din Cluj, la spineta Erik Turk
20.00 Spectacol cu foc, trupa Crispus din Sibiu
20.30 Spectacol cu lasere, trupa Conexiuni din Brasov
21.00 Bal la castel (costumatie de bal : costum de epoca sau tinuta de seara).

Sursa foto: Sibiul.ro

Caravana Bookland la Timisoara

Caravana Bookland la TimisoaraDupa ce a vizitat marile centre culturale ale tarii, Iasi si Cluj Napoca, precum si inca alte doua orase la inceput de drum, Constanta si Braila, Caravana BookLand se va opri la Timisoara, de pe 28 septembrie si pana pe 2 octombrie, in Iulius Mall.

Dupa Timisoara, Caravana BookLand va vizita ultimele orase de pe traseul anului 2011: Sibiu si Brasov.

Cele mai importante edituri s-au alaturat Caravanei BookLand oferind cititorilor peste 10.000 titluri in fiecare oras.

Festivalul Baloanelor la Baia Mare

Festivalul Baloanelor la Baia MareFestivalul international de Baloane se va desfasura la Baia Mare in perioada 29 septembrie - 2 octombrie 2011, informeaza Calendar Evenimente.

Zeci de baloane cu aer cald se vor inalta deasupra Baii Mari, dar si a imprejurimilor municipiului la sfarsitul lunii septembrie.

Zborurile vor fi efectuate de participanti din diferite sari si vor avea loc in cadrul primei editii a Maramures International Baloon Fiesta.

Una dintre cele mai inedite activitati programate va fi “Night Glow”, ce se va desfasura la Aeroportul International Baia Mare.

Evenimentul va reuni cel putin 80 de baloane cu aer cald, care vor putea fi vazute deasupra intregului oras.

Sursa foto: Calendar Evenimente

Festival international de teatru la Braila

Festival international de teatru la BrailaIn perioada 24 septembrie – 2 octombrie 2011, Teatrul „Maria Filotti”, cu sprijinul Primariei Municipiului Braila, organizeaza Festivalul International Zile si Nopti de Teatru European la Braila, eveniment aflat la cea de-a VI-a editie, potrivit Calendar Evenimente.

Se vor prezenta zeci de spectacole de teatru dramatic, de papusi si de teatru de strada, de la cele mai importante institutii de profil din tara, vor participa invitati speciali din strainatate, vor avea loc concerte, lansari de carte si expozitii, toate la Braila, in mai mult de 8 sali din oras.

Printre institutiile invitate sa participe se numara Teatrul National „Radu Stanca” din Sibiu cu spectacolul „Felii” de Lia Bugnar, Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiesti cu „Miriam W” de Savyon Liebrecht (regia: Radu Afrim), Teatrul „Nottara” din Bucuresti cu „Metoda” de Jordi Galceran, Teatrul Odeon din capitala cu „Natura moarta cu nepot obez” de Ion Sapdaru (regia: Eugen Fat), Teatrul National Targu Mures cu „Un cuplu de romani saraci vorbitori de polona” de Dorota Maslowska (regia: Theodor-Cristian Popescu), Teatrul Tineretului din Piatra Neamt cu „Ras nervos” de Christopher Durang (regia: Szabo K. Istvan), etc.

Copiii au parte si ei de spectacole create special pentru ei, la festival fiind confirmata prezenta unor trupe precum cea a Teatrului Ţandarica din Bucuresti, a teatrelor de papusi si marionete din Arad, Bacau, Targoviste, Ploiesti, Bacau s.a. Spectacolele pentru copii vor avea loc de la ora 11.00, la Teatrul „Carabus” din Braila.

Dintre trupele straine prezente in festival mentionam Teatrul din Bursa (Turcia), Teatrul Drumev din Shumen (Bulgaria), Teatrele Sliven si Yambol (Bulgaria).

Program 1 octombrie
Ora 11.00 – Teatrul de papusi Carabus
Teatrul Toma Caragiu Ploiesti – sectia pentru copii - Pinocchio

Ora 16.00 – Foaier - Teatru lectura – fragment din piesa Barca cu doua cioturi de Marian Pavalasc (din proiectul Tineri dramaturgi braileni) – participa actorii: Ana Zubcu si Costica Burlacu
Recital al elevilor Liceului de Arta Haricleea Darcle Braila

Ora 17.00 – Sala Centrului Cultural
Teatrul George Bacovia Bacau - Bigamul - regia:Cristian Ioan

Ora 18.00 – Sala Mare Teatrul Nottara Bucuresti - Metoda – regia: Cristian Theodor Popescu

Ora 21.30 – Sala Studio Teatrul Tineretului Piatra Neamt - Ras nervos – regia: Szabo K. Istvan

Ora 22.00 – Holul monumental - Recital

Sursa foto: www.tmf.ro

Festivalul Culturii Indiene la Bucuresti

Festivalul Culturii Indiene la BucurestiIn perioada 30 Septembrie – 02 Octombrie are loc cea de-a III-a editie a festivalului „Namaste India”, eveniment dedicat marelui poet Rabindranath Tagore, primul scriitor din Asia laureat al Premiului Nobel, potrivit Calendar Evenimente.

Evenimentul va celebra 150 de ani de la nasterea poetului indian prin organizarea unei conferinte: “Rabindranath Tagore, Citizen of His Country and of the Universe”. Invitata este prof. dr. Uma Dasgupta, la ora actuala cea mai importanta specialista in opera si viata lui Tagore, coordonatoare a seriei „Tagore” la prestigioasa Oxford University Press.

Programul mai cuprinde spectacole de muzica si dans, lansari de carte, targ de produse traditionale si specialitati culinare, impresii de calatorie, proiectii de filme. In plus, prin ateliere interactive, vizitatorii vor putea invata arta imbracarii saree-ului, regulile de baza ale dansului clasic si devotional, arta mehndi (decorarea mainilor cu henna), precum si o introducere in limba Sanscrita si limba Hindi.

Aromate ceaiuri traditionale si delicioase specialitati culinare, preparate cu o diversitate uimitoare de mirodenii, vor incununa experienta multisenzoriala a festivalului.

Orarul de vizitare este intre orele 09:00 si 19:00.

Program sambata, 1 octombrie


11:00 Introducere in limba Sanscrita (Maria-Daniela Pomohaci) – Gospodaria Moiseni
12:00 Lansare de carte „Trezirea inteligentei” si „EU sunt ACELA”, Editura Herald – Gospodaria Moiseni
13:00 Arta imbracarii saree-ului (dna Simita Sinha) – Scena
14:00 Program artistic: muzica si dans – Scena
15:00 Prezentare "Tagore si Eminescu - doi poeti care nu s-au intalnit niciodata" (Carmen Musat Coman) – Gospodaria Moiseni
16:00 „Integration of Head, Heart and Hands with Yoga” (Avisek Majumdar) – Sala Multimedia MCPN
17:30 Program artistic: concert de muzica clasica Bhajan si Qawwali – Sahaj Grup – Scena

Zilnic - 09:00 - 19:00


Targ cu produse traditionale si mancare
Expozitie foto: natura, oamenii si viata rurala din Bengalul de Vest – Sura Bancu

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural „Rabindranath Tagore” si Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, cu sprijinul Ambasadei Indiei la Bucuresti si al Departamentului de Cercetari Socio-Umane, Institutul de Istorie “George Baritiu”, Academia Romana, Filiala Cluj Napoca.

Sursa foto: Calendar Evenimente

Campionatului Tenis Partener pentru Corporatii

Campionatului Tenis Partener pentru Corporatii16 echipe, reprezentand tot atatea companii din domenii diferite de activitate, se vor intrece pe durata week-end-ului 30 septembrie - 2 octombrie, la Academia de Tenis Herastrau, pentru a castiga trofeul celei de-a doua editii din acest an a Campionatului Tenis Partener pentru Corporatii.

Initiat de MPG in 2008, evenimentul se afla la a saptea editie, reunind de aceasta data echipele urmatoarelor companii: BRD - Groupe Societe Generale, Tarom - SPLR, Vodafone Romania, HP - GeBOC, Provision Software Division, Stella Artois, Xerox Romania, Banca Transilvania, Hidroelectrica, Mercedes-Benz Romania, Musat & Asociatii, ROMATSA, OBI Romania, Orange Romania, HIDROCONSTRUCTIA, Banca Romaneasca.

Participantele vor fi impartite in doua divizii, in functie de nivelul de joc al componentilor fiecareia. Opt dintre ele, cu un nivel de joc mai ridicat, vor alcatui Divizia Masters, iar celelalte 8 se vor duela in Divizia Challenge.

Favoritele sunt BRD - Groupe Societe Generale (Masters) si Hidroelectrica (Challenge). Daca 11 dintre reprezentative sunt deja obisnuite cu acest gen de competitie participand la cel putin una din editiile anterioare ale Campionatului Tenis Partener pentru Corporatii, cinci echipe vor concura pentru prima data intr-un asemena format. HP - GeBOC, Xerox Romania, OBI Romania, Orange Romania, ROMATSA se vor intalni in premiera cu tenisul pe echipe, intre companii.

Fiecare intalnire dintre doua companii se va disputa conform modelului Fed Cup: doua meciuri de simplu si unul de dublu.

Echipele eliminate din primul tur vor beneficia de un tablou de consolare, iar fiecarui jucator ii va fi oferit un pachet de joc complet: mingi de joc, apa, prosop, bere (dupa meci) etc.

Sursa foto: campionat.tenispartener.ro