Concert Nana Mouskouri la Bucuresti

Concert Nana Mouskouri la BucurestiNana Mouskouri revine in Bucuresti, de data aceasta pentru a urca impreuna cu orchestra sa pentru prima oara pe scena Salii Palatului, pe 4 decembrie 2011, potrivit Calendar Evenimente.ro.

O parte din sumele incasate din acest concert vor fi donate organizatiei Unicef, al carei ambasador este din 1993.

In cariera sa de peste cinci decenii a vandut peste 400 milioane de discuri, devenind astfel unul dintre cei mai bine vanduti artisti ai tuturor timpurilor.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
500 lei (categoria VIP)
400 lei (categoria 1)
300 lei (categoria 2)
200 lei (categoria 3)
150 lei (categoria 4)
100 lei (categoria 5)

Sursa foto: Calendar Evenimente.ro

Targul de carte Bookland, la Bucuresti Mall

Targul de carte Bookland, la Bucuresti MallTimp de 6 zile, de marti 29 noiembrie pana duminica 4 decembrie, Bucuresti Mall va gazdui targul de carte BookLand unde vor fi prezente peste 60 de edituri ca expozanti, fiecare editura oferind reduceri la titlurile sale.

Totodata BookLand impreuna cu Vreaubilet.ro organizeaza in serile de sambata si duminica, chiar la mall, o tombola pentru orice cititor care isi achizitioneaza carti din targ.

Astfel, consumatorii de carte vor putea sa castige invitatii duble fie la concertul Engelbert Humperdinck – Sambata, 3 Decembrie 2011, fie la Gala Craciun Vienez, Edvin Marton – Joi, 22 Decembrie 2011.

Orarul de vizitare al targului: de marti, 29 noiembrie, pana duminica, 4 decembrie, intre orele 10:00 - 22:00.

Festivalul-Concurs de Muzica Folk Medias Cetate Seculara

Festivalul-Concurs de Muzica Folk Medias Cetate SecularaCea de-a XXVIII-a editie a Festivalului Concurs de Muzica Folk "Medias Cetate Seculara" va avea loc la Sala Traube din Medias, in perioada 2 - 3 decembrie 2011, informeaza Calendar Evenimente.ro.

Evenimentul, organizat de catre Asociatia culturala “Medias Cetate Seculara”, cu sprijinul Consiliului Local si Primariei Medias, prin intermediul Directiei pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, se adreseaza tuturor creatorilor si interpretilor de muzica folk care doresc sa debuteze si sa se afirme la cea mai longeviva manifestare de acest gen din Romania.

In afara concursului propriu zis, pe scena vor urca si artisti consacrati pentru a sustine recitaluri.

Invitatii speciali ai acestei editii sunt: Cristina Baca, Marius Matache, Dinu Olarasu, Grupul Motto, Grupul Cetatea, Virgil Suciu si Emeric Set.

Sursa foto: medias-cetateseculara.ro

Recital de Jazz la Cluj

Recital de Jazz la ClujRenumitul pianist Lucian Ban si saxofonistul Sam Newsome vor sustine un concert pe 4 decembrie 2011 la Teatrul Maghiar de Stat Cluj, potrivit Calendar Evenimente.ro.

Lucian Ban este absolvent al Academiei de Muzica „Gheroghe Dima” si unul dintre putinii artisti clujeni de mare succes la New York.

Saxofonistul Sam Newsome este considerat astazi unul dintre cei mai buni trei saxofonisti soprano din lume.

Orchestra are in ansamblu muzicieni de pe ambele parti ale Atlanticului: din SUA - Nasheet Waits (tobe) si Eric Revis (bas); din Romania - Cristian Soleanu (saxofon), Mircea Neamtu, (trombon), Gabriel Cupsa (trompeta franceza), Stefan Dobrican (trompeta), Gabriel Gyarmati (trompeta) si din Olanda - Joe Bowie (trombon) si Catalin Milea (saxofon).

Sursa foto: Calendar Evenimente.ro






Concert Engelbert Humperdinck la Bucuresti

Concert Engelbert Humperdinck la BucurestiEngelbert Humperdinck, cunoscut cantaret pop britanic, celebru pentru hiturile "Release Me", “Quando, Quando”, “Spanish Eyes”, “After the Lovin” si ”Last Waltz With You”, va sustine un concert extraordinar Greatest Hits sambata, 3 decembrie 2011, ora 19:00, la Sala Palatului din capitala, potrivit site-ului Vreau Bilet.ro.

Engelbert Humperdinck este cantaretul care a vandut 150 milioane de albume in intreaga lume. Este cunoscut pentru colaborarile de succes cu Tom Jones.

Pret/bilete:
VIP Gold: 600 lei
VIP: 400 lei
Categoria 1: 250 lei
Categoria 2: 190 lei
Categoria 3: 140 lei
Categoria 4: 90 lei

Sursa foto: VreauBilet.ro

Noaptea Devoratorilor de publicitate la Cluj

Noaptea Devoratorilor de publicitate la ClujNoaptea Devoratorilor de Publicitate 2011, a opta editie nationala va avea loc la Cluj-Napoca sambata, pe 3 decembrie, de la ora 21:00, la Casa de Cultura a Studentilor, potrivit Calendar Evenimente.ro.

Biletele se vor pune in vanzare la Casa de Cultura a Studentilor Cluj- Napoca, incepand cu 21 noiembrie, iar pretul unui bilet va fi unul studentesc: 35 lei.

Sursa foto: Calendar Evenimente.ro




Expozitia "Univers Rudolf Steiner 150 de ani" la Iasi

Centrul cultural german Iasi gazduieste, in perioada 30 noiembrie - 16 decembrie 2011, expozitia omagiala “Univers Rudolf Steiner - 150 de ani”, expozitie organizata de societatea antroposofica din Romania, in colaborare cu asociatia Waldorf Iasi, potrivit Calendar Evenimente.ro.

Expozitia cuprinde 18 bannere cu imagini si texte in limba germana (traduse in limba romana) despre viata lui Rudolf Steiner si despre impulsurile pe care le-a adus in diverse domenii: stiinta spiritului, educatie, agricultura, medicina etc.

Expozitia poate fi vizitata de luni pana vineri, intre orele 14.00 si 18.00.

Intrarea este libera.

Sursa foto: Calendar Evenimente.ro


Targ de Craciun la Sibiu

Targ de Craciun la SibiuDin 26 noiembrie 2011 si pana in 3 ianuarie 2012, in fiecare zi, Targul de Craciun din Sibiu are loc in Piata Mare, potrivit site-ului Sibiul.ro.

Targul de Craciun va fi deschis intre 26 noiembrie 2011 si 3 ianuarie 2012, zilnic, intre orele 10.00 si 21.00.

Sursa foto: Sibiul.ro



Auto show la Iasi

Auto show la IasiIn perioada 1 – 4 decembrie, la Iasi va avea loc expozitia „Auto Padova – Auto Show – Masini alese cu inima”, potrivit site-ului InOras.ro.

In cadrul acesteia se va prezenta si istoria Fiat, o selectie a unora dintre cele mai cunoscute si iubite modele ale producatorului italian.
Masinile vor putea fi testate intr-o sesiune de drive-test.

Iesenii vor putea admira modelul Fiat Topolino, masina ce a castigat in anul 1937 cursa din cadrul circuitului de la Monza, dar si modelele Fiat 500, Fiat 600 si Fiat 850.

In cadrul expozitiei, iubitorii de masini vor putea testa cele mai exotice automobile comercializate de catre Auto Padova, precum Jeep Compass, Alfo Romeo Giulietta, Fiat Abarth, Infinity, Fiat 500 si Fiat Bravo. Vor fi expuse si modele ale masinilor Alfa Romeo MiTo, Lancia, Jeep Wrangler, Jeep Grande Cherokee, Fiat Linea, Fiat 500 cabrio, dar si noul Fiat Freemont.

Intrarea este libera.

Sursa foto: IasiInOras.ro

Povestea Craciunului la Brasov

Povestea Craciunului la BrasovMuzeul “Casa Muresenilor” din Brasov organizeaza cea de a IV-a editie a programului de educatie muzeala ”Povestea Craciunului”, potrivit site-ului Iubesc Brasovul.ro.

Activitatile se vor desfasura in perioada 13-16 decembrie 2011, de la orele 15, la muzeu, sau la cerere, in scolile solicitante.
Numarul maxim de elevi inscrisi intr-o grupa este de 20.

Programul este si unul filantropic, doritorii vor putea aduce jucarii, haine sau dulciuri pentru copiii de la Centrul de Reabilitare Scolara Bradet-Sacele.

Costul programului de educatie muzeala este de 20 de lei/participant.

Sursa foto: Iubesc Brasovul.ro

Requiem. Nu stii nimic despre mine la Timisoara

Spectacolul “Requiem. Nu stii nimic despre mine” va avea loc sambata, 3 decembrie, in Timisoara, la Teatrul National "Mihai Eminescu", incepand cu orele 19.00.

Spectacolul, destinat strangerii de fonduri pentru Japonia, grav afectata de cutremurul din 11 martie, este creat de artistii Motoko Hirayama (Japonia) si Razvan Mazilu (Romania), pe partitura muzicala “Requiem” a compozitorului Karl Jenkins.

Toate fondurile obtinute ca urmare a organizarii spectacolelor vor fi directionate catre Fondul de Asistenta pentru victimele dezastrului din Japonia, deschis de Fundatia JTI.

Biletele
pot fi achizitionate la agentiile teatrale si in reteaua Eventim la magazinele Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Donatiile se pot face in contul RO89INGB0001000132318965, deschis la ING Bank, Sucursala Bucuresti.