Orhideea Health & Spa : Hamam si petreceri de Craciun cadou

Orhideea Health & Spa : Hamam si petreceri de Craciun cadou"Cu siguranta sauna si hamamul cat si tratamentele efectuate in sauna sunt preferate de clienti in sezonul rece; masajul cu pietre calde si masajul terapeutic, deoarece in aceasta perioada multa lume sufera de dureri de spate; tratamentele pentru picioare care vizeaza imbunatatirea circulatiei periferice; tratamentele faciale de hidratare intensa", a declarat Liliana Paraipan, director general Eden Spa, operatorul Orhideea Health & Spa, situata in cadrul complexului rezidential Orhideea Gardens.

Preturile pentru aceste tratamente variaza intre 75 lei - un tratament in hamam, 200 lei un masaj cu pietre calde pentru intreg corpul sau 300 lei un tratament facial intens hidratant.

Paraipan a adaugat ca nu se inregistreaza o diferentiere a apetitului pentru spa in functie de anotimp...dar in ultimul rand se vede o crestere a numarului de tratamente pentru cuplu si pentru barbati.

"De obicei femeile au grija mai mult de tenul lor pe perioada frigului, acesta fiind afectat de temperatura scazuta. Se inregistreaza o crestere de circa 15-20% a cererii pentru tratamente faciale, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna", a spus managerul.

Ea a mai specificat ca de sarbatori exista o cerere in crestere pentru carduri cadou spa, atat din partea persoanelor fizice cat si a firmelor si ca vanzarile de carduri cadou pot aduce un plus de 50% cifrei de afaceri a spa-ului.

Cu ocazia weekendului prelungit de 1 decembrie, anul acesta, rezervarile la Eden Spa au fost facute din timp si majoritatea clientilor au venit cu familiile la relaxare.

"Spa-ul este o varianta de petrecere a timpului liber in aceasta perioada; avem familii care se bucura de piscina la Orhideea Spa, cupluri care si-au facut rezervari din timp la masaj si terapii la Eden Spa Continental, iar spa-ul de la Hilton Sibiu este rezervat aproape in intregime", a spus Paraipan.

Avand in vedere ca sezonul rece aduce multi clienti si ca tocmai au inaugurat o noua locatie, Liliana Paraipan s-a declarat convinsa ca afacerile vor merge bine in aceasta iarna.

"Estimam un volum in crestere cu circa 25% pe perioada Sarbatorilor, fata de anul trecut, datorita deschiderii locatiei din Grand Hotel Continental in aceasta primavara", a conchis ea.

1. Merg la SPA iarna asta...

2. Iarna, aleg terapii bazate pe..




Egoist Wellness: Ritualuri Spa de sezon si masaj cu miere si scortisoara

Egoist Wellness: Ritualuri Spa de sezon si masaj cu miere si scortisoara"In perioada rece sunt foarte cautate masajele, tratamentele faciale speciale, dar si ritualurile spa cu ingrediente de sezon.
Acestea sunt:
Hot Stones Massage / Masaj cu roci vulcanice incalzite - 200 lei,
SwedishRelaxation Massage / Masaj suedez de relaxare - 100 lei,
Aromatherapy Face & Body Massage / Masaj aromaterapeutic pentru corp si fata - 150 lei,
Ritualul cu miere portocala si scortisoara (include exfoliere gentila, impachetare, masaj relaxant) - 400 lei,
Regenerating Baborganic Facial Treatment / Tratament facial organic regenerativ Babor - 450 lei.
Sezonul acesta este foarte solicitata si Epilarea de lunga durata cu Alma Soprano", a declarat Amelia Citoiu, general manager al saloanelor Egoist.

In ceea ce priveste raportul femei-barbati care vin la spa, cele mai castigate sunt..cuplurile.

"In mod obisnuit clientela noastra este formata din barbati in procent de 15%, femei 75%, dar si cupluri in procent de 10%. Putem spune ca iarna creste interesul barbatilor fata de terapiile de relaxare, numarul barbatilor care vin la Wellness ajungand pana la un procent de 20-25%", a adaugat Citoiu.

Ea a mai spus ca la venirea sezonului rece se simte o crestere a vanzarilor pe segmentul tratamentelor faciale. Maria Dinulescu la Egoist Wellness

"Factorii sunt multipli: dorinta de a avea o mai buna grija a tenului in aceasta perioada, dar si nevoia de a se rasfata a clientilor. Putem spune ca se simte o crestere cu 10-15%", a precizat managerul.

Fata de media lunara obisnuita, vanzarile cresc cu 25% de sarbatori, in special datorita voucherelor cadou si Spa party-urilor organizate pentru grupuri si companii.

In zilele din jurul Sarbatorii Nationale de 1 decembrie, Amelia Citoiu a spus ca saloanele sunt foarte ocupate, numarul clientilor fiind mai mare.

"Pentru luna decembrie estimam o cifra de afaceri de 80.000 - 100.000 lei", a afirmat ea.

1. Merg la SPA iarna asta...

2. Iarna, aleg terapii bazate pe..







Alpin Vitarium Spa: Masaj Shiatsu si aromatic

Alpin Vitarium Spa: Masaj Shiatsu si aromatic"Iarna au prins bine toate terapiile, cele senzoriale, de relaxare, hidratare, rasfat in primul rand. Apoi detox, slimming si Balnea Spa, in secundar : Aroma Lux massage, Candle massage, Ayurvedic, L’Aroma massage, Shiatsu ( mai nou, facut cu picioarele de catre colega noastra indoneziana). Practic, indiferent de sezon, cererea cea mai mare este pentru toate felurile de masaj", a declarat Sebastian Gongu, spa manager Alpin Vitarium SPA, din Poiana Brasov.

Preturile acestor terapii variaza de la 70 lei pentru 25 minute L’aroma massage (masaj aromatic cu uleiuri esentiale, potrivit pentru activarea circulatiei sanguine si eliminarea toxinelor din organism), pana la 150 lei pentru Aroma Lux (masaj relaxant sau revigorant, la cererea clientului, invaluit in arome de levantica, busuioc si verbina), Candle massage (ritual polisenzorial, in care cleintul este invaluit in aromele untului de Shea si levantica, verbina sau petitgrain), sau 180 lei pentru masajul indonezian Shiatsu.

De obicei cuplurile sunt cele care vin mai des iarna la spa, potrivit managerului. Alpin Vitarium Spa

El a adaugat ca vanzarile cresc pe toate segmentele iarna, cand lumea vine in Poiana Brasov pentru sporturi de iarna si recreere, alegand si serviciile de relaxare si detoxifiere ale Vitarium Spa.

"In weekendul prelungit de 1 decembrie nu mai exista locuri. In mare parte acest fapt se datoreaza si introducerii pe piata romaneasca a primului Iyashi dome, care va functiona in Alpin Vitarium SPA", a incheiat Gongu.

Iyashi dome este un dispozitiv care ajuta corpul sa elimine toxinele acumulate prin intermediul infrarosiilor care accelereaza transpiratia. Astfel, o sedinta de terapie cu acest aparat este echivalentul unei alergari pe o distanta de 20 de kilometri.

1. Merg la SPA iarna asta...

2. Iarna, aleg terapii bazate pe..




Green Day Spa: Tratamente faciale de iarna

Green Day Spa: Tratamente faciale de iarna"Cele mai cautate tratamente in sezonul rece, sunt tratementele faciale Academie- Termo-activ si Hidratare Optimala", a declarat Cristina Gherebe, manager la Green Day Spa, din Bucuresti.

Preturile pentru aceste terapii sunt de 119 lei, respectiv 179 lei si presupun hranirea si echilibrarea ph-ului pielii, respectiv netezirea ridurilor si hidratarea intensa a tesuturilor.

"Femeile sunt cele care frecventeaza spa-urile cel mai mult, indiferent de anotimp. Insa, in ultimul timp, s-a simtit o crestere a numarului de barbati care solicita serviciile de masaj, in special masajul de relaxare", a mai spus managerul salonului.

Ea a adaugat ca in sezonul rece, vanzarile pe segmentul tratamentelor faciale cresc cu pana la 50%. Green Day Spa Party

"De sarbatori putem afirma cu tarie cu este o perioada foarte buna, vanzarile crescand cu pana 100%", a precizat Gherebe.

In plus, weekendul prelungit de 1 decembrie a adus, la randul sau, o crestere a vanzarilor pe segmentul de tratamente faciale, unde numarul programarilor in acest sfarsit de saptamana a fost mai mare decat de obicei.

In ceea ce priveste evolutia cifrei de afaceri a Green Day Spa din aceasta iarna, managerul s-a declarat optimist, avand in vedere ca sezonul rece abia a inceput si numarul programarilor este incurajator.

"Comparativ cu anul trecut asteptam o crestere de cel putin 30%", a estimat managerul.