Evenimentul zilei

Evenimentul zileiEvaziune de 2.000.000 de euro pe an. Cum inteapa floraresele bugetul de stat, titreaza Evenimentul zilei.

In fiecare an, in Capitala, se vand flori in valoare de 7,5 milioane de euro. E o piata controlata de zece familii si o afacere din care TVA-ul nu mai ajunge la stat.

Financiarul

FinanciarulOTE cere alt ragaz de 45 de zile pentru a se hotari daca preia actiunile statului la Romtelecom, scrie Financiarul pe prima pagina.

Adevarul

AdevarulDezvaluire-soc despre jocurile politice de dupa Revolutie: in '90, si americanii tineau cu FSN, scrie Adevarul pe prima pagina. Cea mai veche telegrama din „pachetul WikiLeaks“ dateaza din 2 februarie 1990 si reprezinta un document cu mare insemnatate pentru istoria recenta a Romaniei.

Romania libera

Romania liberaWikileaks: "Guvernul PSD nu a vrut sa lupte cu coruptia din sanatate", scrie Romania libera pe prima pagina. Fostul ministru al Sanatatii Ovidiu Branzan a refuzat in 2003 un ajutor financiar de 400.000 de dolari oferit de Statele Unite pentru investigarea coruptiei in sistemul medical, se arata intr-o telegrama WikiLeaks care mentioneaza si acuzatiile aduse in acea perioada sotiei lui Nastase.