Adevarul

AdevarulVestea ca vin americanii la Deveselu (Olt) i-a impartit pe localnici in doua tabere. Unii asteapta oportunitatile, altii se tem sa nu inceapa vreun razboi, titreaza Adevarul.

In fosta baza aeriana de la Deveselu urmeaza sa ajunga 200 de specialisti americani pentru instalarea scutului antiracheta.

Financiarul

FinanciarulEuropean Food se afla pe primul loc in topul companiilor private cu datorii la stat, titreaza Financiarul. Compania avea, la 31 martie, de achitat catre stat nu mai putin de 135,9 milioane de lei.

Primii cinci cei mai mari datornici privati la bugetul general con¬solidat aveau la 31 martie 2011 obligatii restante de peste 477,98 de milioane de lei, potrivit ulti¬melor date ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). Fiscul a inceput deja procedurile de executare silita la toate cele cinci companii.

Curierul National

Curierul NationalVreti sa aflati cum se vaneaza un sef de companie? Aflati din editia de azi a Curierului National.

Unele firme mari sunt dispuse sa plateasca zeci de mii de euro sau chiar mai mult pentru a gasi directorul perfect. Companiile de head-hunting fie abordeaza tinta indicata de angajator, fie cauta in functie de un "portret robot".

O vanatoare reusita presupune mult tact si abilitatii de comunicare, pentru ca majoritatea candidatilor nu este interesata de schimbare.