Explicatii la investitiile GECAD in cadrul Venture Connect

Explicatii la investitiile GECAD in cadrul Venture ConnectAm anuntat de vreo saptamana ca GECAD va investi cate 50,000 Euro la fiecare eveniment VentureConnect, in urmatorii 3 ani. In total 300,000 Euro. Am primit multe intrebari si as vrea sa ajut cu ceva lamuriri, scrie Radu Georgescu.

1. Este un premiu sau o investitie?

Este fix o investitie, nicidecum un premiu. Vom investi bani pentru a obtine mai multi la sfarsitul unui ciclu. Nu este o rasplata a unui proiect academic bun, ci un mod pentru noi (impreuna, GECAD si antreprenorul) de a castiga bani. Asta inseamna ca ne vom asigura ca firma in care vom investi va avea toate caracteristicile pentru ca probabilitatea de succes sa fie mare. Asta inseamna ca ne vom implica apoi mai mult decat doar cu bani, ci si cu mentoring, sfaturi, networking, etc.

Cititi mai multe pe blogul sau.

Daca as avea o banca, cum ar trebuie sa arate ea?

Daca as avea o banca, cum ar trebuie sa arate ea?Sunt multe lucruri pe care doresc sa le fac in anii urmatori, insa printre ele nu am inclus pana acum ideea de a avea propria banca. Asa ca am raspuns afirmativ propunerii BCR de a deschide alaturi de alti bloggeri o serie de “crediterii”, scrie manafu.ro.

Crediteria este o mica banca realizata dupa personalitatea bloggerului, care vinde un singur produs: creditul Divers BCR, un produs de asemenea personalizat.

Cati bani trebuie sa castige o familie in Romania pentru a face parte din clasa medie?

Cati bani trebuie sa castige o familie in Romania pentru a face parte din clasa medie?Exista mai multe abordari in ce priveste conditiile pe care o famile trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerata ca facand parte din clasa medie, scrie businessday.ro.

Astfel, in SUA, una dintre abordari este cea potrivit careia o familie din clasa medie castiga intre 75% si 125% din venitul median per familie la nivel national; in Marea Britanie, pentru a face parte din clasa medie trebuie sa ai studii superioare, sa ocupi o pozitie de specialist sau manager, si sa ai o locuinta proprietate personala. Conform unei alte abordari, o familie din clasa medie castiga suficient incat sa mai ramna cu o treime din venit dupa ce isi acopera cheltuielile de baza (locuinta, mancare etc).