The New Yorker

The New YorkerTsunamiul, accidentul nuclear de la centrala Daiichi din Fukushima si cutremurele care au lovit Japonia in luna martie din 2011, l-au inspirat pe artistul Christoph Niemann, sa puna pe coperta publicatiei un simbol al Japoniei, un cires, ale carui flori reprezinta un trifoi radioactiv.

Vezi detalii despre Revista Wall-Street, editia a doua: Noua economie - TOTUL este in schimbare!





Sursa Foto The New Yorker

GQ

GQZach Galifianakis, protagonistul filmului Hangover, a stralucit in anul 2011, in special in rolul lui Ray Hueston din serialul “Bored to Death”, difuzat pe HBO. Fotograful Martin Schoeller le-a aratat cititorilor revistei o alta fata a actorului, una mai poleita (cu aur).

Vezi detalii despre Revista Wall-Street, editia a doua: Noua economie - TOTUL este in schimbare!



Sursa Foto GQ

Time

TimePoza lui Osama bin Laden, taiata cu un X mare, creata de designerul Tim O’Brien, este a patra de genul acesta in istoria revistei Time, ea fiind precedata de moartea lui Adolf Hitler din 7 Mai 1945 (n red.: data aparitiei revistei), a lui Saddam Hussein din 21 aprilie 2003 si a lui Abu Musab al Zarqawi din 19 iunie 2006.





Sursa Foto revista Time

Vanity Fair

Vanity FairVanity Fair a inceput vara cu o coperta ce o infatisa pe cantareata Katy Perry intr-un corset creat de Christian Dior Haute Couture.

Poza a fost facuta de Annie Leibovitz.




Sursa foto revista Vanity Fair

The New York Times

The New York TimesPublicatia i-a cooptat pe actorul de comedie Andy Samberg din "Saturday Night Live" si pe fotograful Walter Iooss Jr, pentru a recrea imagini reprezentative de la campionatele de tenis.

In poza, Andy Samberg ii portretizeaza pe sportivii John McEnroe si Bjorn Borg.



Sursa Foto revista The New York Times

Bloomberg BusinessWeek

Bloomberg BusinessWeekInlaturarea de la putere a lui Muammar Gaddafi a deschis portile Libiei pentru companiile petroliere din Vest, insa tara are mai intai nevoie de stabilitate ca sa poate incepe procesul de restructurare.

Ilustratia a fost facuta de David Foldvari.




Sursa foto Bloomberg BusinessWeek

NewsWeek

NewsWeekSteve Jobs, fondatorul Apple, a aparut pe copertile multor reviste dupa ce a trecut in nefiinta pe 5 octombrie 2011.

Revista NewsWeek a reusit sa iasa in evidenta printr-o poza care ilustra un Jobs tanar, o imagine pe care nu am mai vazut-o de mult.




Sursa Foto revista NewsWeek

The Economist

The EconomistGrecia a amenintat ca va parasi zona euro din cauza crizei datoriilor care ameninta sistemul economic european si tarile invecinate.

The Economist a incercat in acest numar sa prezinte in mod simplu o situatie destul de complicata.




Sursa Foto The Economist

New York Magazine

New York MagazineIntr-un cover story despre miscarea Occupy Wall Street, redactorul articolului, John Heilemann, a comparat evenimentul cu tulburarile din 1968 si a sugerat ca, asa cum s-a intamplat si atunci, protestele au putea influenta puternic alegerile prezidentiale din 2012.




Sursa Foto New York Magazine