New Yorker- Atttack dog

New Yorker- Atttack dogMitt Romney si-a construit o imagine de outsider, in incercarea de a fi principalul candidat propus de Partidul Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, noteaza The New Yorker.

Intr-o dezbatere recenta, acesta a declarat ca prentru a scoate tara din haosul in care se afla, americanii au nevoie de un lider care nu este legat de Washington.

Romney, spre deosebire de alti candidati republicani, nu a mai ocupat functii la Washington. Cu toate acestea, campania sa media este coordonata de Larry McCarthy, unul dintre veteranii media, cunoscut petru reclamele rasiste din campania din 1988 impotriva democratului Michael Dukakis.

Time - King Leo

Time - King LeoTalentul lui Lionel Messi ii lasa pe multi cu gura cascata. Pe 21 ianuarie, el a marcat un hat-trick in partida terminata cu scorul de patru la unu, dintre Barcelona si Malaga, din prima liga spaniola.

Ray Hudson, comentatorul postului Gol Tv, a declarat ca Messi este un colos dupa inscrierea celui de-al doilea gol si ca aptitudinile sale sunt remarcabile, relateaza Time.

BusinessWeek - Putin falling Czar

BusinessWeek - Putin falling CzarProtestele rusilor impotriva premierului Vladimir Putin, sunt imaginea urii acumulate de-a lungul anilor impotriva incompetentei politicienilor .

In piata Bolotnaya s-au adunat 120.000 de oameni citeaza Businessweek, si asta in ciuda temperaturilor care ating zilnic -24 de grade Celsius.

In momentul de fata Rusia este impartita intre cei care se opun regimului pseudodemocratic al lui Putin si cei care, din frica sau pentru ca au ceva de castigat daca lucrurile raman la fel, nu vor sa schimbe vechiul regim paternalist.

Vanity Fair-Three kings

Vanity Fair-Three kingsIn numarul din februarie al revistei Vanity Fair, trei din cei mai titrati actori de la Hollywood iau parte la un chestionar monden.

Cu aceasta ocazie, cititorii pot afla detalii interesante despre George Clooney, Matt Damon si Daniel Craig.

The Economist - How to set Syria free

The Economist - How to set Syria freeConflictele armate din Siria dintre fortele armate ale guvernului si rebeli au crescut numarul mortilor la aproape 7.000, scrie The Economist.

Intre timp, tarile din consiliul de securitate al Natiunilor Unite nu pot actiona din cauza opozitiei Chinei si Rusiei.

Pentru presedintele Bashar Assad lipsa de hotarare a Natiunilor Unite nu este decat un imbold pentru a continua atrocitatile.