Reviste pentru femei

Reviste pentru femeiCea mai de succes revista romaneasca pentru femei este Click! pentru femei, saptamanalul editat de Adevarul Holding inregistrand circa 388.000 de cititori pe editie.

La polul opus se afla Look!, o revista axata pe zona de shopping.

Noile date ale SNA nu includ informatii despre Bolero, Beau Monde, InStyle si Tango.



Sursa foto: clickpentrufemei.ro

Ghiduri TV si pentru timp liber

Ghiduri TV si pentru timp liberCei de la Adevarul Holding se afla pe primul loc in audienta si pe segmentul de ghiduri de televiziune si pentru timp liber, cu suplimentul Click! Ghid TV.

Datele SNA nu includ cifre despre revistele Zile si Nopti, conducerea retelei de publicatii hotarand anul trecut sa se retraga din acest studiu.


Cotidiene nationale platite

Cotidiene nationale platiteTabloidele ocupa ca de obicei primele locuri in topul celor mai citite ziare, acestea fiind urmate de publicatiile de sport si abia apoi de cele quality.




Reviste de lifestyle masculin

Reviste de lifestyle masculinDesi pe piata sunt mai multe publicatii de lifestyle masculin, de aceasta data SNA a oferit cifre doar pentru doua nume: Playboy si FHM.

Printre celelalte reviste de pe piata, dar pentru care nu sunt date, se numara Esquire, Men's Health si GQ.



Sursa foto: www.playboy.ro

Reviste pentru adolescenti

Reviste pentru adolescentiFetele par mult mai interesate decat baietii de revistele pentru adolescenti, avand in vedere ca doua din cele patru titluri de pe piata sunt special concepute pentru ele, dar si faptul ca pe primul loc in audiente se afla CoolGirl.



Sursa foto: www.coolgirl.ro

Publicatii culinare

Publicatii culinareLunarul Practic in bucatarie, editat de Burda, nu este doar cea mai citita revista culinara, ci si publicatia cu cea mai mare audienta.



Sursa foto: www.burda.ro


Publicatii economice

Publicatii economiceChiar daca ultimii ani au dus la disparitia mai multor publicatii de business, noul studiu SNA ofera date pentru mai putine nume decat exista in prezent pe piata.

Printre revistele care nu sunt incluse in cele mai recente date de audienta se numara Business Magazin si Money Express.





Publicatii people&gossip

Publicatii people&gossipBilunarul Ciao! pare a domina de departe piata publicatiilor de barfe, cu circa 218.000 de cititori pe editie, in timp ce pe urmatorul loc se afla revista glossy Viva care are in jur de 124.000 de cititori pe editie.



Sursa: www.revistaciao.ro

Publicatii de sanatate si crestere a copiilor

Publicatii de sanatate si crestere a copiilorClick! Sanatate, publicatie editata de Adevarul Holding, este lider de audienta si in privinta publicatiilor despre sanatate si cresterea copiilor.



Sursa foto: www.clicksanatate.ro

Publicatii pentru ingrijirea si decorarea casei

Publicatii pentru ingrijirea si decorarea caseiEste unul dintre cele mai aglomerate domenii ale presei scrise, iar pe primul loc se afla Practic- Idei pentru casa, gradina si apartament, revista lunara editata de Burda.

Aceeasi companie de publishing detine si cea mai citita publicatie din Romania, lunarul Practic in bucatarie.



Sursa foto: www.burda.ro

Reviste auto

Reviste autoPe aceasta piata, la o distanta destul de mare fata de competitie se afla lunarul Promotor, editat de Mediafax Group.



Sursa foto: www.promotor.ro

Topul 10 cele mai citite publicatii

Topul 10 cele mai citite publicatiiLunarul Practic in bucatarie, urmat de trei titluri "Click!" sunt singurele publicatii din Romania care mai trec de jumatate de milion de cititori pe editie.