Gandul

GandulGandul deschide prima pagina de miercuri cu un articol despre "banii negri" detinuti de 1.147 cetateni italieni in Romania. In urma incheierii perioadei de amnistie fiscala, in care evazionistii au fost invitati sa-si aduca banii ascunsi peste hotare, oficialii italieni au fost surprinsi sa descopere ca Romania se inscrie pe o lista neoficiala a "paradisurilor fiscale", scrie Gandul.

Sursa foto: Gandul.info

Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiEvenimentul Zilei scrie despre tragedia din Suceava: Statul i-a lasat sa moara in grija familiei. O familie din satul sucevean Gemenea si-a pierdut, in cateva ore, patru dintre copii, dupa ce mama a plecat in sat si i-a lasat cu tatal surdomut, scrie EVZ.

Sursa foto:
evz.ro

Curierul National

Curierul NationalCurierul National scrie pe prima pagina un articol cu titlul Criza solutiilor de criza.

De asemenea, ziarul publica un articol specializat: Cum trebuie sa arate un CV. Acesta necesita o documentare atenta despre cariera profesionala, in niciun caz sa nu se ajunga la o autobiografie CV-ul trebuie sa vanda, trebuie sa corespunda realitatii si sa scoata in evidenta calitatile si competentele, punctele forte ale aplicantului.

Sursa foto: curierulnational.ro

Financiarul

FinanciarulCotidianul Financiarul publica pe prima pagina un articol despre 15 multimilionari si datoriile lor la stat de un sfert de miliard de lei. Reteta succesului in business este garantata atunci cand afacerile se fac cu bani publici sau nu se platesc obligatiile la buget, scrie Financiarul.

Sursa foto: Financiarul.com


Romania Libera

Romania LiberaRomania Libera scrie despre companiicare mai angajeaza in vreme de criza.

Abilitatile de comunicare, limbile straine, dar si cunostintele de operare a calculatorului au devenit indispensabile intr-o Romanie in care call-center-urile au ajuns principalii angajatori, potrivit unui articol publicat de Romania Libera.

Sursa foto: romanialibera.ro

Le Figaro

Le FigaroLe Figaro deschide ziarul cu un interviu acordat de ministrul Muncii francez, Eric Woerth, care a renuntat la functia de trezorier al partidului de guvernamant.

Sursa foto: pressdisplay.com

Les Echos

Les EchosZiarul fiananciar Les Echos dechide prima pagina cu un interviu acordat de presedintele Nicolas Sarkozy.

Sursa foto:
pressdisplay.com

The Wall Street Journal

The Wall Street JournalEditia europeana a cotidianului The Wall Street Journal deschide ziarul cu un subiect despre discutiile interne din cadrul FED, banca centrala din Statele Unite.