Romania Libera

Romania LiberaRomania Libera relateaza cum s-a prabusit PDL la 12%. Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai puin de jumtate din voturile obinute în 2008. Nici preedintele Traian Bsescu nu mai are sprijinul românilor, 65% din acetia declarându-se de acord cu demiterea lui.

Financiarul

Financiarul18 vagoane noi sau 3 garnituri de tren ar fi putut cumpara Metrorex cu 71 mil. lei cat valoreaza contractul de paza incheiat cu firma Scorseze, scrie publicatia economica Financiarul. Timp de opt ani metroul a fost sau va fi aparat de bucuresteni de firma lui Mursez Lucian. Afaceri de 53 mil. lei i-au adus anul trecut lui Mursez Lucian cei 2.482 de angajati

Curierul National

Curierul NationalCurierul National titreaza pe prima pagina ca economia Romaniei se afla pe marginea prapastiei. Dan Matei Agathon sustine ca Romania se afla intr-un moment istoric, in care trebuie sa ia decizia corecta, altfel intra in colaps economic.

Gandul

GandulPoporul Algocalmin merge la dezintoxicare, scrie cotidianul Gandul, care publica lista medicamentelor pe care le veti mai lua doar cu reteta.