Adevarul

AdevarulMinistrul Cseke Attila vrea ca banii din tichetele de sanatate sa se duca doar in vistieria institutiilor sanitare, iar la medici sa nu ajunga niciun leu, scrie Adevarul pe prima pagina. Din 2011, romanii vor finanta sistemul de sanatate pe patru filiere: contributii la asigurari, tichete, spaga la medic si medicamente cumparate la internare, mai scrie publicatia.

Financiarul

FinanciarulFinanciarul expune pe prima pagina doua posibile scenarii pentru evolutia economiei romanesti in acest an: Nouriel Roubini, economistul care a anticipat criza globala, vede o contractie a PIB de 1,8%, in vreme ce Fondul Monetar International apreciaza ca economia locala va scadea cu 2%.

Gandul

GandulIn 2011, intr-un scenariu optimist, Guvernul va trebui si imprumute cel putin 13,5 miliarde de euro, pentru pensii, salarii si pentru a plati creditele mai vechi si dobanzile aferente, scrie Gandul pe prima pagina.

Romania Libera

Romania LiberaConsilierul pre­zidential pentru probleme de securitate natio­nala, Iulian Fota, crede ca in relatia cu Moscova nu doar Bucurestiul trebuie „sa apese pe butonul relansarii" si ca Romania mizeaza pe mai departe pe investitorii straini, „fie ei rusi, chinezi sau din alte tari", informeaza prima pagina a cotidianului Romania Libera.

Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiMaterialul de deschidere din Evenimentul Zilei se concentreaza in jurul presupusului viol de care este acuzat Cristian Tabara.