Gandul

GandulPublicatia scrie despre care sunt efectele noii lege a salarizarii unitare in sectorul bugetar care a fost discutata intre reprezentantii Guvernului, FMI si UE.



Financiarul

FinanciarulFinanciarul informeaza despre faptul ca impozitarea drepturilor de autor nu are un efect important asupra incasarilor la buget, in timp ce Guvernul nu are estimari despre sumele care ar putea fi incasate prin aceasta prevedere.


Curierul National

Curierul NationalCurierul National scrie despre posibilitatea ca BNR sa scada rezervele minime obligatorii la valuta in cadrul sedintei de politica monetara de maine.


Curentul

CurentulCurentul scrie despre castigul Danielei Lulache, directorul general al Fondului Proprietatea intre ianuarie 2008 si decembrie 2009, in timp ce statul plateste despagubiri importante la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) pentru incalcari ale drepturilor in domeniul proprietatii.



Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiEvenimentul Zilei scrie despre cum comerciantii de bere pe litoral reusesc sa nu plateasca TVA, principala solutie fiind neemiterea de bonuri fiscale, acestea fiind inlocuite cu note de plata.



Romania Libera

Romania LiberaRomania Libera deschide editia de astazi cu un articol despre Facebook, cea mai populara de socializare la nivel mondial, titrand ca dependenta de astfel de site-uri a fost inclusa printre bolile mentale de catre Asociatia Americana de Psihiatrie.

Adevarul

AdevarulAdevarul anunta ca turistii care merg cu trenul pe Valea Prahovei sunt nevoiti sa sara din vagoane direct pe pamant pentru ca peroanele garilor sunt mici. Pana acum mai multi calatori si-au rupt piciorul.