Curierul National

Curierul NationalIsarescu prevede noi scumpiri ne anunta Curierul National.

Guvernatorul BNR a declarat ca majorarea TVA va duce in prima runda la o crestere a preturilor cu 3%, iar in a doua cu 1%. Acesta a mai spus ca pretul tigarilor va creste cu mai mult de 5%, pentru ca acciza se va aplica la un nivel de baza mai inalt. BNR a revizuit prognoza de inflatie pentru 2011, la 3,1%, dupa ce a majorat estimarea pentru acest an, de la 3,7% la 7,8%.

Financiarul

FinanciarulEmil Boc anunta un nou termen pentru finalizarea Autostrazii Bechtel: 2044 spune Financiarul.

Premierul a anuntat o noua realizare mareata: 10 kilometri de autostrada vor fi finalizati in acest an. Desi sunt considerate o prioritate, investitiile au fost reduse cu 23% fata de 2009.

Gandul

GandulGandul scrie ca zeci de mii de bucuresteni au devenit turisti navetisti pe litoral.

Politistii spun ca primul val de turisti a pornit pe Autostrada Soarelui vineri dimineata. “Au fost vreo 20 de mii de masini. Spre seara, aproximativ 20 de mii de masini se intorceau spre Bucuresti.

Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiAnaliza EVZ. Romania expirata

Calatorim pe drumuri neamenajate sau pline de gropi, utilizam autobuze care si-au depasit demult durata de viata si locuim in blocuri vechi, cu instalatii supralicitate. Mare parte din infrastructura pe care ne bazam are nevoie urgenta de reparatii.


Romania Libera

Romania LiberaCum si-a uitat Romania "prietenul chinez" scrie Romania Libera.

Ambasadorul roman in China se plange in interviul acordat Romaniei Libere de absenta unui plan de afaceri serios pe axa Bucuresti-Bejing. Diplomatul roman sugereaza ca Bucurestiul nu stie sa profite de relatiile politice traditionale care exista intre cele doua tari si ca an de an rateaza investitiile chineze, care, in loc sa alimenteze economia autohtona, sunt atrase de alte state ce stiu sa vada oportunitatile acestei vaste piete.