Financiarul

FinanciarulFinanciarul scrie despre raportul BCR potrivit caruia o noua majoarare a taxelor ar putea duce Romania in recesiune si in 2011, dar si despre faptul ca din 2007 si pana acum au emigrat in jur de 20% dintre cadrele medicale.

Gandul

GandulGandul descrie felul in care pompierul Cristian Vâlcu a reusit sa scoata cei 11 nou-nascuti din sala in care a izbucnit incendiul de luni de la Maternitatea Giulesti si in care au murit patru copii, alti sapte avand arsuri care cuprind intre 40 si 80% din suprafata corpului.



Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiEvenimentul Zilei scrie de asemenea despre incendiul de la Maternitatea Giulesti, jurnalistii publicatiei realizand un interviu cu Bogdan Marinescu, directorul spitalului, despre cum a fost posibil ca sectia de terapie intensiva, considerata ca fiind cea mai performantă din tara, sa devina un infern in doar cateva minute.

Curierul National

Curierul NationalMajorarea taxelor ar putea duce la inca un an de recesiune pentru Romania, anunta Curierul National citand un raport realizat de BCR.

Adevarul

AdevarulAdevarul scrie despre diplomatului roman acuzat de autoritatile ruse de spionaj, dar si despre tragedia de la Maternitatea Giulesti din Bucuresti.

ProSport

ProSportProSport informeaza despre posibila plecare din Ghencea a lui Banel Nicolita, capitanul ros-albastrilor.