BusinessWeek - The Gold Digger

BusinessWeek - The Gold DiggerBusinessWeek deschide revista cu un subiect despre presedintele Tigris Financial Group, un miliardar care face bani din investitiile in aur. Contextul? Pretul aurului a crescut puternic in ultimii noua ani, atingand in iunie un maxim de 1.256 de dolari pe uncie.

New Yorker - Pause

New Yorker - PauseCoperta revista New Yorker contine un desen realizat de Barry Blitt, intitulat sugestiv “Pause”. Din cuprinsul revistei se remarca articolele The Back Room si Apologia.

Time - Rethinking Homeownership

Time - Rethinking Homeownership“A cumpara o casa presupune sa ne faca cetateni mai buni si investitori mai sofisticati”, scrie revista Time in cel mai important articol publicat saptamana trecuta. Un articol despre Visul American si relatia americanilor cu proprietatile detinute.

The Economist - After Iraq

The Economist - After IraqThe Economist se intreaba ce urmeaza dupa razboiul este in curs de incheiere din Irak, o tara "suverana si independenta", in opinia presedintelui american Barack Obama.

Vanity Fair - Gaga for the lady

Vanity Fair - Gaga for the ladyCunoscuta revista Vanity Fair are ca articol principal in editia din septembrie un articol despre Lady Gaga, intitulat sugestiv On Sex, Fame, Drugs, and Her Fans.

Tot in numarul din luna septembrie revista publica un articol despre investitorul Steven Rattner, cofondator al Quandrangle Group.