Romania Libera

Romania LiberaO ancheta transfrontaliera a Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) radiografiaza reteaua internationala prin care Petrom Service a spalat milioane de euro, titreaza Romania Libera pe prima pagina.

Financiarul

FinanciarulSuntem singurul stat din Uniunea Europeana care a ramas in recesiune, cu exceptia Greciei, se arata pe prima pagina a cotidianului Financiarul.

Economia Romaniei s-a contractat cu 2,3% in trimestrul al treilea fata de 2009, in timp ce PIB-ul UE a crescut cu 2,1%. Bulgaria ne-a luat-o inainte si a iesit din criza

Adevarul

Adevarul"Mafia a cumparat bucati intregi din Romania", scrie in deschiderea ziarului Adevarul, care publica un interviu cu scriitorul italian Roberto Saviano, autor aflat permanent sub amenintarea Camorrei.

Curierul National

Curierul NationalInvestitorii straini sunt tot mai departe. Investitiile straine directe in primele noua luni ale anului au totalizat 2,07 miliarde de euro, in scadere cu aproape 40% fata de perioada similara a anului trecut, titreaza Curierul National pe prima pagina a editiei de astazi.