BusinessWeek : Ireland's Reckoning

BusinessWeek : Ireland's ReckoningIrlanda isi face socotelile, in cover story-ul revistei Bloomberg BusinessWeek. Pe punctul de a accepta ajutor financiar international, fostul superstar economic al Europei ar putea calca pe urmele Greciei.

The Economist: How to Cut the Deficit

The Economist: How to Cut the DeficitPe coperta revistei The Economist, un Barack Obama in bretele si cu drujba taie deficitul bugetar al Statelor Unite. Saptamanalul economic sustine ca dezordinea fiscala a Americii e relativ simplu de rezolvat. E nevoie doar de curaj politic.

Bloomberg Markets: Jamie Dimon's Troubled World

Bloomberg Markets: Jamie Dimon's Troubled WorldRevista Bloomberg Markets vorbeste luna aceasta despre imprumuturile proaste si regulile noi ale lui Jamie Dimon, CEO JP Morgan, cel mai valoros executiv din lumea financiara, potrivit aceleiasi publicatii.

New Yorker: The Best Part

New Yorker: The Best PartLa ce ne foloseste Wall Street, se intreaba autorul american John Cassidy, cu ocazia unei ceremonii in care Citigroup a fost premiata pentru “incurajarea domeniului constructiilor in America”. “Ani de-a randul, cea mai profitabila industrie din America a fost una care nu proiecteaza, nu cladeste si nu vinde vreun lucru tangibil”, puncteaza Cassidy.

Pe coperta revistei se afla ilustratia “The Best Part”, semnata de Bruce McCall.

Time: Who Needs Marriage?

Time: Who Needs Marriage?Pornind de la o antiteza a nuntii printesei Diana cu cea a fiului sau William, revista Time analizeaza cum a evoluat conceptul casniciei in ultimele decenii.