Adevarul

AdevarulMaricel Nicolau, zis Chiaburu, unul dintre liderii mafiei galatene, a fost ucis, marti seara, de membrii unei grupari rivale. Seful Serviciului de Investigatii Criminale din Galati, Stefan Capatan, a declarat ca asasinatul se inscrie „in limitele unui incident obisnuit, fara conotatii de crima organizata“, titreaza cotidianul Adevarul pe prima pagina.

Financiarul

FinanciarulMos Craciun in viziunea Flanco: 100% reducere cu 80% pacaleala, scrie Financiarul pe prima pagina. Campania Flanco "100% reducere la orice produs" se traduce prin: cumperi acum si primesti anul viitor o reducere de maximum 20% la produse de cel putin cinci ori mai scumpe.

Gandul

GandulOrdonanta creditelor se aplica doar pentru imprumuturile noi, au decis deputatii din Comisia de Buget, Finante si Banci. Oficialii Protectiei Consumatorilor raman optimisti si spun ca mai sunt sanse pentru clientii bancilor, scrie cotidianul Gandul pe prima pagina.

Curierul National

Curierul NationalFiscalitatea a devenit atat de stufoasa incat este obligatoriu sa angajezi un consultant daca nu vrei sa fii penalizat de Fisc, scrie pe prima pagina a ziarului Curierul National.