Time: Person Of The Year 2010

Time: Person Of The Year 2010Revista Time si-a pus pe coperta personalitatea anului 2010, Mark Zuckerberg. "Pentru ca a conectat mai mult de jumatate de miliard de oameni si a cartografiat relatiile sociale dintre ei; pentru ca a creat un nou sistem al schimbului de informatie; pentru ca a schimbat modul in care ne traim viata"

BusinessWeek: BlackRock's Brain

BusinessWeek: BlackRock's BrainRevista Bloomberg BusinessWeek deschide numarul curent cu un material despre Larry Fink, CEO-ul BlackRoxk, "cel mai influent om de care ati auzit".

The Economist: The Joy Of Growing Old

The Economist: The Joy Of Growing Old"Bucuria de a imbatrani. Sau de ce viata incepe la 46 de ani" este articolul de coperta al The Economist, care incearca sa explice de ce oamenii, dupa ce trec de varsta a doua, devin tot mai fericiti.

Bloomberg Markets: New Boss at Barclays

Bloomberg Markets: New Boss at BarclaysBob Diamond, noul sef al Barclays, este personalitatea de pe coperta revistei Bloomberg Markets

New Yorker: One Small Step at a Time

New Yorker: One Small Step at a TimeRevista New Yorker publica pe coperta un desen realizat de Christoph Niemann. Dintre subiectele financiare tratate de revista se remarca materialul "Groupon: Care e pretul corect pentru noua jucarie?"