Financiarul

FinanciarulCotidianul Financiarul scrie pe prima sa pagina despre asteptarile pentru urmatorul an. Relansarea eco­nomica promisa in toamna anului 2009 nu s-a produs, masurile anticriza se lasa inca asteptate, iar sperantele intr-o revenire a econo­miei sunt tot mai mici.

Iar anul viitor nu are semne bune decat la nivelul decla­ratiilor dinspre cele doua palate. Sin­gu­rele certitudini sunt continuarea ma­surilor de austeritate, inghetarea pensiilor si un nou acord cu FMI.

Adevarul

AdevarulAdevarul titreaza pe prima sa pagina ca brazii care nu s-au vandut in Romaia pana la Craciun sunt dusi in Republica Moldova, Ucraina si Rusia, pentru Sarbatorile dupa ritul ortodox vechi.

Romania Libera

Romania LiberaAdrian Sobaru, angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul salii Parlamentului in care se dezbatea motiunea de cenzura, este pazit la usa salonului din spital, scrie Romania Libera. In timp ce surse din spital sustin ca agentii de paza apartin SPP, serviciul care se ocupa exclusiv cu protectia demnitarilor neaga acest lucru.

Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiEvenimentul Zilei publica pe prima pagina un interviu cu profesorul de economie Daniel Daianu sub titlul Relansarea economica prin finantarea consumului este o naivitate.

Dupa dezumflarea balonului consumului, acest sector nu mai atrage finantari, iar adevarata revenire se va baza pe investitii si pe atragerea fondurilor europene.