Gandul

GandulSunt tineri, le plac masinile, dar nu si pretul benzinei. Cotidianul Gandul scrie despre oamenii care iau producatorii de combustibil la bani marunti, blocand benzinariile

"Buna ziua, ati venit la protest sau la stadion"?, era intrebarea de intampinare a fiecarui automobil care cauta loc de parcare prin fata Stadionului National, in dupa-amiaza zilei de 30 decembrie. Vreo 50 de indivizi se adunasera deja pentru protest, iar acum faceau cunostinta. "Salut, sunt Florin. Am scapat mai devreme de la munca si am venit la protest. E prima mea data". "Salut, sunt George, eu am fost la vreo trei". Grupul isi daduse intalnire prin intermediul unui forum auto, scopul fiind inca o actiune de boicotare a benzinariilor. Ideea, asa cum o expuneau si cei care mai facusera acest lucru, era simpla.

Curierul National

Curierul NationalCe strategii si-au facut intreprinzatorii?, titreaza Curierul National.

Anul acesta vor iesi invingatori intreprinzatorii care au stiut sa-si gestioneze bine afacerea, dar si cei care nu s-au lovit prea tare de masurile de austeritate ale Guvernului. Curierul National a stat de vorba cu mai multi oameni de afaceri din diverse domenii de activitate pentru a vedea cum se pregatesc pentru 2011, mai exact ce asteptari au ei pentru anul acesta.

Adevarul

AdevarulPe prima pagina de astazi, cotidianul Adevarul scrie povestea completa a lui Serban Huidu, care a fost la un pas de tragedie saptamana trecuta.

Reporterii „Adevarul“ au fost pe partia de la Patch (Innsbruck) si au reconstituit accidentul „carcotasului". Starea lui Serban Huidu s-a imbunatatit semnificativ. Vedeta de la Prima TV a vorbit ieri cu familia si a reusit sa manance fara ajutor.