Time: Burma's First Lady of Freedom

Time: Burma's First Lady of FreedomRevista Time publica pe coperta o fotografie expresiva a laureatei Nobel Aung San Suu Kyi, care de zeci de ani lupta pentru pacea in Birmania. Time zugraveste tabloul insufletit al unui oras in care mai toti locuitorii poarta la ei, bine ascunsa, fotografia Doamnei.

The Economist: Please, not again

The Economist: Please, not againFara curaj din partea lui Barack Obama, exista un risc real de razboi in Orientul Mijlociu, titreaza The Economist. Publicatia sustine ca daca tensiunile dintre israelieni si arabi nu vor fi atenuate, in 2011 ar putea izbucni unul din cele mai distructive razboaie ale ultimilor ani.

New Yorker: Blizzard

New Yorker: BlizzardSaptamanalul New Yorker publica pe coperta un desen realizat de Lorenzo Mattotti si intitulat “Blizzard”. Printre materialele interesante ale acestei editii se numara un articol despre cum vor americanii sa salveze bananele si despre o posibila scindare interna a Belgiei.

Businessweek: Plugged In

Businessweek: Plugged InBloomberg Businessweek publica un cover story despre viitorul masinii electrice. Primii competitori seriosi la producerea unei masini electrice de masa au trecut linia de start. “Dupa ce au schimbat GM si Nissan, vor schimba si lumea?”, se intreaba publicatia americana.

Bloomberg Markets: The World's Richest Hedge Funds

Bloomberg Markets: The World's Richest Hedge FundsCel mai important material al ultimei editii a Bloomberg Markets descrie cele mai bogate 100 de fonduri de investitii din lume.