Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiEvenimentul Zilei scrie despre despre viata din inchisoare a romanului de etnie roma Romulus Nicolae Mailat, condamnat in 2008 la 29 de ani de inchisoare pentru uciderea italiencei Giovanna Reggiani .



Adevarul

AdevarulDan Marin vorbeste in premiera pentru Adevarul despre primii ani ai Andreei Marin, cand viitoarea vedeta s-a remarcat ca lider al gastii de copii din fata blocului.

"La 65 de ani, Dan Marin spune despre el ca este un om implinit. A trecut prin trei casnicii, are doua fete asezate la casa lor, a construit zeci de mii de apartamente in Roman, iar acum isi imparte timpul intre fiul de 17 ani, cei doi nepoti si firma pe care o conduce. Asezat confortabil in biroul sau de la Roman, tatal zanei surprizelor isi aminteste zambind despre copilaria plina de sotii a Andreei si Cristinei, fetele inginerului din prima casatorie", scrie cotidianul.


Romania Libera

Romania LiberaRomania Libera scrie despre cei care au cumparat apartamente pentru specula, inainte de criza, si le vand acum in pierdere

"Un proprietar este gata sa renunte la 20.000 de euro pentru a scapa de apartamentul cu doua camere din Asmita Gardens, pe care l-a achizitionat inainte de criza. 120.000 de euro este dispus sa piarda un speculant la fiecare apartament vandut in complexul Emerald Residences", scrie ziarul.



Financiarul

FinanciarulAnalistii mizeaza pe un curs de schimb in scadere, chiar spre 4,1 lei/euro, ei avertizand insa ca niveluri prea scazute nu sunt sustenabile, din cauza starii modeste a economiei, ne informeaza Financiarul.