250 euro/luna pentru doua camere in Bucuresti

250 euro/luna pentru doua camere in BucurestiChiriile garsonierelor din Bucuresti a scazut cu 7% in ultimele sase luni, in timp ce pentru apartamentele cu doua si trei camere, scaderile inregistrate au fost de peste 10%. In prezent, pentru o garsoniera in zone precum Drumul Taberei, 1 Mai, Titan, Militari, Vitan sau Dristor, chiriile pornesc de la 170 euro/luna.

Pentru preturi incepand cu 250 euro/luna pot fi inchiriate apartamente cu doua camere in zonele Tei, Fizicienilor, Brancoveanu, Morarilor sau Kogalniceanu, potrivit portalului imobiliare.ro.

Apartamentele cu trei camere pot fi inchiriate incepand cu 320 euro/luna in cartiere precum Tineretului, Titan sau Drumul Taberei.

Sursa foto: imobiliare.ro

120 euro/luna pentru o garsoniera in Timisoara

120 euro/luna pentru o garsoniera in TimisoaraIn orasul Timisoara, chiriile pentru garsoniere au scazut cu 5,5% in perioada martie-august, potrivit imobiliare.ro. De exemplu, in zona Complexului Studentesc, pretul cerut pentru inchirierea unei garsoniere mobilate, in stare buna, porneste de la 120 euro/luna.

Pentru apartamentele cu doua camere, chiriile au coborat cu 6,5% in ultimele sase luni, astfel incat, in prezent, pentru un apartament cu doua camere, pretul chiriei porneste de la 250 euro/luna.

Chiriile apartamentelor cu trei camere din Timisoara au scazut cu 6,5% in perioada martie-august, in prezent putand fi inchiriate cu 300 euro/luna.

Apartamente la preturi bune pot fi gasite si in Circumvalatiunii, Aradului, Lipovei sau Sagului, mai spun cei de la imobiliare.ro.

Sursa foto: imobiliare.ro

300 euro/luna pentru trei camere in Cluj-Napoca

300 euro/luna pentru trei camere in Cluj-NapocaCluj-Napoca este centrul universitar in care panta de scadere a pretului chiriilor a fost cea mai lenta, spun cei de la imobiliare.ro. Pretul cerut pentru inchirierea garsonierelor si apartamentelor cu trei camere a scazut cu putin peste 6%, iar pentru cele cu doua camere cu 3%.

In prezent, in zona Zorilor, studentii pot inchiria o garsoniera cu 150-180 euro/luna, in timp ce preturile apartamentelor cu doua camere pornesc de la 180 euro/luna in zona Manastur.

Apartamentele cu trei camere pot fi inchiriate incepand cu 300 de euro/luna, in Grigorescu, Gheorgheni, dar si in Marasti si Semicentral.

220 euro/luna pentru doua camere in Iasi

220 euro/luna pentru doua camere in IasiIn Iasi, scaderi mari de pret au fost inregistrate la garsoniere, dar si la apartamentele cu doua camere, unde chiriile au scazut cu 9% in ultimele sase luni.

“Chiar daca este vorba de o scadere mai mica si pretul apartamentelor cu trei camere a coborat in intervalul analizat cu 7%. Astfel, pentru noul an universitar, studentii din Iasi pot gasi garsoniere care pornesc de la 120-140 de euro/luna in zone precum Tatarasi, Podu Ros, Pacurari, Podul de Piatra sau Nicolina”, se arata in analiza imobiliare.ro.

In cazul apartamentelor cu trei camere, pretul platit de chirias pentru fiecare camera se situeaza in jurul a 100 euro/luna. In Copou, pretul apartamentelor cu doua camere porneste de la 220-250 euro/luna, iar cel al apartamentelor cu trei camere de la 300 euro/luna