1 / 4

Apartamente de peste 3.000 euro/luna

Pentru 3.000 euro/luna poate fi inchiriat un apartament cu trei camere si o suprafata de 260 mp, amplasat in apropierea Parcului Herastrau, la etajul4/5 al unui bloc construit in anul 2005. “Apartamentul, initial cu cinci camere, dar modificat intr-unul cu trei camere, se afla intr-un complex rezidential, care dispune de parcare subterana si piscina”, afirma consultantii imobiliari ai companiei Coldwell Banker Mosilor, care promoveaza proiectul.

In zona Floreasca, in imediata apropiere a parcului Verdi, este scos la inchiriere un apartament cu patru camere (foto), cu o suprafata utila 152 mp si doua locuri de parcare, pentru 3.500 euro/luna. Apartamentul este disponibil si pentru vanzare, pretul cerut ridicandu-se la 440.000 euro, potrivit sucursalei Coldwell Banker Mosilor.

Pentru 3.500 euro/luna plus TVA poate fi inchiriat un apartament cu patru camere, aflat la etajul3/4 al unui bloc construit in anul 2007, in cartierul Dorobanti. “Apartament de lux, cu suprafata utila de 240.00 mp si urmatoarea dispunere: living de 84 mp completat de dinning de 24 mp, bucatarie de 12 mp, utilata si echipata complet trei dormitoare, trei bai, o terasa de 16 mp, serviciu paza non-stop”, se arata in anuntul agentiei Coldwell Banker Banu Manta.

Tot in Herastrau, un apartament cu patru camere si patru bai, cu o suprafata utila de 240 mp, este scos la la inchiriat pentru 3.800 euro/luna. Apartamentul se afla intr-o cladire noua, amplasata pe Soseaua Nordului, vizavi de restaurantul cu specific italian, La Fatorria, se mentioneaza in anuntul Coldwell Banker Banu Manta.

Sursa foto: Coldwell Banker Mosilor


Topul celor mai scumpe apartamente de inchiriat in BucurestiArticole recomandate