In fiecare zi tanarul Zuckerberg se trezea la....

In fiecare zi tanarul Zuckerberg se trezea la....Ora de trezire varia in functie de intalnirile stabilite pentru acea zi. De foarte multe ori insa nu dormea cateva zile la rand.

"Nu respect intotdeauna un program anume. Programatorii tind sa lucreze pana tarziu, chiar si atunci cand toti ceilalti dorm. Deci nu este deloc ciudat pentru mine sa merg la culcare la ora 6 sau 8 dimineata", spunea Zuckerberg, in interviul acordat in 2004.

La micul dejun

La micul dejunAdolescentul Mark Zuckerberg nu servea micul dejun. “Singurul moment in care servesc micul dejun este atunci cand aceasta masa coincide cu o intalnire de afaceri. De obicei am parte de un pranz tarziu urmat de o cina tarzie si o a doua cina la restaurantul Jack in the Box (lant american de restaurante fast-food n.red.)”, afirma Zuckerberg.

Sursa foto: Facebook

In liceu, Zuckerberg a practicat doua sporturi

In liceu, Zuckerberg a practicat doua sporturiCanotaj si tenis au fost cele doua sporturi practicate de fondatorul Facebook in liceu.

"Eram destul de atletic pe atunci", isi aminteste Zuckerberg.

Locul preferat pentru petreceri

Locul preferat pentru petreceriTanarul Mark Zuckerberg prefera petrecerile organizate de colegii de universitate in locul celor din baruri. "Locuiam langa Stanford, asa ca mergeam la petrecerile organizate acolo", declara Zuckerberg.

Sursa foto: Facebook

Intre bere si un cocktail, Zuckerberg ar fi ales...

Intre bere si un cocktail, Zuckerberg ar fi ales...Daca ar fi avut de ales intre o bere si un cocktail, Mark Zuckerberg ar fi ales prima bautura (desi sustinea ca nu a consumat niciodata bere inainte de varsta legala).

Prietenii se amuzau pe seama lui pentru ca nu avea un act de identitate fals. "Spuneau ca pot sa fac site-uri insa nu am un buletin fals", afirma fondatorul Facebook.

Sursa foto: Facebook

Gadget-ul preferat

Gadget-ul preferatDispozitivul electronic preferat in adolescenta era un mini computer Sony VAIO. "L-am numit Tinkerbell", spunea Zuckerberg.

Cu ce erou ar fi luat cina

Cu ce erou ar fi luat cinaDaca ar fi putut sa aleaga un erou cu care ar fi putut lua cina, Mark Zuckerberg l-ar fi ales pe Ahile. “I-as fi spus «Acum stii cu cine te lupti», citand din filmul Troia”, sustinea Zuckerberg.

Sursa foto: Facebook

Harvard era un loc neprietenos. Asa s-a nascut Thefacebook

Zuckerberg a lansat Thefacebook deoarece Harvard era un loc “destul de neprietenos”. Pentru a compensa acesta inconvenient, tanarul spunea ca si-a dorit sa creeze “un registru online unde toti studentii sa poata fi inregistrati”.

O viata sociala mai buna?

O viata sociala mai buna?Intrebat daca Facebook l-a ajutat sa cunoasca mai multe persoane de sex feminin, Mark Zuckerberg a sugerat faptul ca reteaua sociala pe care a fondat-o ii ajuta pe prietenii lui in acest sens.

Recunoaste insa ca Facebook i-a imbunatatit viata sociala si l-a ajutat sa organizeze o petrecere cu studenti ai UCLA pe care nu ii cunostea.

Sursa foto: BusinessInsider

Ce nu-i place la Facebook

Ce nu-i place la FacebookZuckerberg declara ca nu ii place faptul ca Facebook a transformat utilizatorii in persoane antisociale. “A devenit un lucru obisnuit pentru noi sa primim e-mail-uri de la cineva care ne spune «Mi-am petrecut tot timpul pe reteaua voastra si acum nu mai am viata sociala”, isi aminteste Mark Zuckerberg.

“Am aprecia mult mai mult ca oamenii sa cunoasca alte persoane prin intermediul Facebook decat sa stea intr-o seara de vineri acasa, citind ce se intampla pe paginile altor utilizatori”, spunea Zuckerberg.