Locul 10 - UniCredit CAIB Securities

Locul 10 - UniCredit CAIB SecuritiesCasa de brokeraj Unicredit CAIB Securities a rulat in august 46,94 milioane lei la Bursa de Valori, de trei ori mai mult decat tranzactiile din luna anterioara.

De la inceputul anului, societatea a realizat tranzactii de 298,76 milioane lei si se pozitioneaza pe locul al noualea in topul anual.

In luna iulie, Unicredit CAIB a intermediat tranzactii de 15,65 milioane lei si se afla pe pozitia a saisprezecea.

Locul 9 - Intercapital Invest

Locul 9 - Intercapital InvestSocietatea de servicii de investitii financiare (SSIF) Intercapital Invest, cu sediul central in Bucuresti, a intermediat in august tranzactii de 49,68 milioane lei, in usoara scadere fata de luna anterioara.

In iulie, casa de brokeraj a rulat 49,9 milioane lei, in timp ce de la inceputul anului tranzactiile realizate se ridica la 260,8 milioane lei, ocupand pozitia a unsprezecea in topul anual.

Locul 8 - Tradeville

Locul 8 - TradevilleSocietatea de brokeraj cunoscuta anterior sub numele de Vanguard a realizat tranzactii de 53,2 milioane lei in august, in crestere cu 43% fata de luna anterioara, cand rulase 30 milioane lei.

Pana la finalul lunii ce s-a incheiat, societatea a intermediat tranzactii de 275,8 milioane lei, pozitionandu-se pe locul 10 in topul anual.

Locul 7 Carpatica Invest

Membra Grupului Financiar Carpatica din care face parte Banca Comerciala Carpatica (BCC) a rulat in august 56,4 milioane lei, cu 44% mai mult decat in luna anterioara.

In iulie, casa de brokeraj a intermediat 31,5 milioane lei, pozitionandu-se pe locul al zecelea.

In topul anual, Carpatica Invest se afla pe pozitia a opta, cu tranzactii de 315,8 milioane lei.

Locul 6 BRD GSG

BRD Groupe Societe Generale (BRD) a coborat in august pe pozitia a sasea, in conditiile in care in iulie se afla pe cel de-al doilea loc.

In august, banca a intermediat 63,8 milioane lei, in scadere cu 33% fata de cele 95,91 milioane lei rulate in luna iulie.

De la inceputul anului, BRD a realizat tranzactii de 351,5 milioane lei, ocupand locul al saselea intre intermediari.

Locul 5 IFB Finwest

Casa de brokeraj aradeana a facut tranzactii de 72,7 milioane lei in august la Bursa de Valori, de peste doua ori mai mult decat in iulie, aflandu-se la mijlocul topului intermediarilor.

In iulie, societatea a intermediat 30,9 milioane lei si se pozitiona pe locul al unsprezecelea.

In topul anual, IFB Finwest se afla pe locul al saptelea cu rulaje de 324 milioane lei.

Locul 4 KBC Securities

Firma de brokeraj KBC Securities a urcat patru pozitii fata de clasamentul din luna iulie, realizand tranzactii de 79,9 milioane lei, cu 47% mai mult.

In luna anterioara, KBC a rulat 41,1 milioane lei, in timp ce de la inceputul anului valoarea tranzactiilor intermediata se ridica la 581,3 milioane lei.

Locul 3 ING Bank Romania

Dupa ce a realizat cel mai mare rulaj la BVB in luna iulie, ING Bank Romania a coborat pe locul al treilea in august, cu tranzactii de 116,4 milioane lei.

Caderea pe pozitia a treia a fost cauzata de reducerea rulajelor cu 23%, de la 151,3 milioane lei.

ING a intermediat tranzactii de 683,4 milioane lei de la inceputul anului si continua sa fie liderului brokerilor de la Bursa din Bucuresti.

Locul 2 Raiffeisen Capital&Investment

Casa de brokeraj a bancii Raiffeisen a intermediat in august 122,7 milioane lei, cu 44% mai mult decat luna anterioara.

De la inceputul anului, Raiffeisen Capital&Investment a atras tranzactii de 534,8 milioane lei si se pozitioneaza pe locul al patrulea in topul anual.

Locul 1 BT Securities

Unitatea de brokeraj a Bancii Transilvania (TLV) devine liderul topului de intermediari in luna august, dupa ce in martie a mai ocupat aceeasi pozitie.

In ultima luna, BT Securities a rulat 127,9 milioane lei, de doua ori mai mult decat tranzactiile de la BVB din iulie.

Cresterea din luna august a pastrat casa de brokeraj pe cea de-a doua pozitie in topul anual, cu tranzactii de 648,5 milioane lei.