Craiova: Intretinerea, mai mare decat chiria

Craiova: Intretinerea, mai mare decat chiriaPrimaria Craiova nu poate incheia contracte cu chiriasii din blocurile de locuinte preluate de la RAADPFL in urma cu un an, deoarece locatarii au debite foarte mari atat la chirie, cat si la intretinere, scrie Gazeta de Sud.

Datoriile, reprezentand contravaloarea chiriei, inregistrate persoanele care nu pot incheia contractele cu primaria se ridica la 35.172 de lei. „Cel mai mare debit cu care figureaza unul dintre locatari este de 11.579 de lei. Mai avem alt titular de contract cu 2.966 de lei“, a precizat Sorin Agapie, reprezentantul RAADPFL.

Arad: Peste 100 de firme la Targul de Constructii

Arad: Peste 100 de firme la Targul de ConstructiiExpo Arad International va desfasura in perioada 24 – 27 martie 2011 a XVII-a editie a targului international de constructii si instalatii, Confort Construct & Instal, scrie publicatia Aradon.ro. Expozitia va cuprinde si Salonul Protect - protectia muncii, sisteme de paza si protectie, precum si Salonul Tehnic.

Cele peste 100 de firme de profil din Romania, Ungaria si Grecia vor expune in incinta celor doua pavilioane expozitionale si pe suprafata exterioara a complexului ultimele noutati in domeniu.

Cluj: Megaproiect turistic de 190 mil. euro

Cluj: Megaproiect turistic de 190 mil. euroTrei hoteluri, spatii de agrement, terenuri de golf, baze de tratament, parcuri recreative si chiar o centrala electrica vor fi construite in zona salinei, in cadrul programului Turda-Aries, scrie Ziua de Cluj.

Salina Turda, un pol de interes pentru intreaga Transilvanie, a atras anul trecut 400.000 de vizitatori, dupa o investitie in modernizare de noua milioane de euro. Programul de dezvoltare a turismului, in valoare de 150 de milioane de euro plus TVA, vizeaza amenajarea a trei hoteluri, reabilitarea mocanitei, un teren de golf si un parc zoologic, arata publicatia mentionata.

Sursa foto: Ziua de Cluj


Dezvoltatorul mall-ului Akademia Center, in insolventa

Dezvoltatorul mall-ului Akademia Center, in insolventaTribunalul Comercial Cluj a admis cererea creditorului BRD Groupe Societe Generale privind deschiderea procedurii de insolventa in cazul societatii comerciale Nisco Invest, cea care ar fi trebuit sa ridice mall-ul Akademia Center pe strada Victor Babes, scrie Monitorul de Cluj.

Instanta a decis, in urma termenului din data de 11 martie, sa admita cererea BRD privind insolventa Nisco Invest, urmatorul termen privind stadiul procedurii fiind fixat pentru data de 27 mai a acestui an.