Braila: KFC s-a deschis in Promenada Mall

Braila: KFC s-a deschis in Promenada MallIncepand cu vineri 1 aprilie, KFC Braila este deschis publicului, scrie Infoest. De la orele 10, restaurantul a fost asaltat de brailenii doritori de bunatati gatite aici. KFC Braila se gaseste in noua zona de food din Promenada Mall Braila.

Citeste si REPORTAJ In bucataria KFC: Cum sa-ti asiguri un loc de manager inca de pe bancile facultatii.

Suceava: Parteneriat public-privat pentru un complex turistic

Suceava: Parteneriat public-privat pentru un complex turisticMunicipalitatea suceveana a luat decizia de a se asocia cu un grup de firme, in vederea realizarii unui complex turistic la standarde internationale, care sa atraga un numar mare de turisti in zona si sa influenteze pozitiv dezvoltarea orasului, scrie Monitorul de Suceava.

Deocamdata, asocierea in proiectul Dragomirna Golf Resort este una de principiu, dar curand vor fi discutate si conditiile efective pe care le impune acest parteneriat, se mai arata in publicatia citata.

Cluj: Investitii ratate de sute de milioane

Cluj: Investitii ratate de sute de milioaneING va inchide centrul de servicii recent inaugurat. Atrium Center, Knauf, CTP Invest, Sheraton, Hilton, BYD, Hansaprint, Cambridge Business Center, Stora Enso sau Elander au renuntat sa mai vina la Cluj, scrie Ziua de Cluj.

Fabrici, parcuri logistice, hoteluri de lux si proiecte imobiliare de zeci de milioane de euro, toate cu terenuri rezervate la Cluj, au fost retrase, amanate si puse in asteptare. Investitorii asteapta vremuri mai bune.

Sursa foto: ziuadecj.ro

Brasov: Un bloc ANL va fi construit pe strada Carierei

Brasov: Un bloc ANL va fi construit pe strada CariereiDupa ce anul trecut s-a incheiat un protocol intre Primaria Brasov, Ministerul Apararii Nationale (MApN) si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) in vederea realizarii a aproximativ 400 de locuinte pe terenul fostei UM 02384 din Bartolomeu, acum un alt teren al armatei ar putea primi aceeasi destinatie.

Este vorba de un teren aflat in vecinatatea fostului Liceu Auto, de pe strada Carierei, scrie publicatia Buna ziua Brasov.