Constanta: Ce imobile vor fi expropriate pentru Bulevardul Mamaia Nord

Constanta: Ce imobile vor fi expropriate pentru Bulevardul Mamaia NordPentru largirea si modernizarea bulevardului Mamaia Nord autoritatile locale navodarene au fost nevoite sa efectueze cateva exproprieri de terenuri pentru realizarea acestui obiectiv de utilitate publica, scrie Ziua de Constanta.

Terenurile care au fost expropriate sunt trei la numar, apartin toate orasului Navodari si au in total 4.493 de metri patrati.

Cluj: Spaniolii vor sa investeasca in zona industriala

Cluj: Spaniolii vor sa investeasca in zona industrialaO delegatie de investitori spanioli care cauta o locatie potrivita pentru demararea unui proiect in sectorul serviciilor se afla la Cluj zilele acestea, potrivit informatiilor ZIUA de CLUJ.

"Incercam sa ii convingem sa vina la Cluj, prima optiune fiind o localitate din zona de est a municipiului", spun gazdele companiei spaniole. Conform informatiilor ZIUA de CLUJ, aceasta opereaza in segmentul servicii din sectorul logistica-transporturi. Zona industriala dezvoltata de compania Nervia la Apahida ar putea fi una dintre variantele pentru spanioli.

Iasi: Fiscul a vandut la licitatie un restaurant

Iasi: Fiscul a vandut la licitatie un restaurantInspectorii fiscali au reusit sa vanda un restaurant pe care au instituit sechestru din cauza datoriilor catre bugetul consolidat al statului, scrie Buna Ziua Iasi. Proprietate a SC Doriex SRL, spatiul comercial face parte dintr-un bloc de locuinte si este compus dintr-o magazie aflata la subsol, restaurant, bar, bucatarie, vestiare si grupuri sanitare.

Fiscul a sechestrat restaurantul din cauza unor datorii de aproximativ 120 mii de lei, iar in urma vanzarii s-au incasat 327.500 lei. Aceasta a fost a patra sedinta de licitatie pentru vanzarea bunului sechestrat de la Doriex, ceea ce inseamna ca pretul de pornire a licitatiei a fost redus cu 50% fata de cel evaluat initial. Cumparatorul restaurantului este o firma din Lunca Cetatuii, care a oferit suma de pornire a procedurii.