Garsoniera cu perete rotativ

Garsoniera cu perete rotativDezvoltatorul Impact Developer & Contractor SA a lansat recent garsoniera cu perete rotativ, al carei pret este de 40.000 euro. Locuinta are o suprafata de 27 mp utili si face parte din proiectul Greenfield, amplasat in Padurea Baneasa, din nordul Capitalei.

„Ne straduim sa construim si locuinte mai ieftine, dar n-am putut cobora sub pragul de 40.000 de euro. Pe de o parte, este costul materialelor de constructii si toti spun «nu pot sa-ti las mai jos», iar pe de alta parte, este manopera. O scadere de 15% a preturilor ar fi un succes”, spunea la lansare Dan Ioan Popp, presedintele Impact.

Sistemul noii garsoniere se bazeaza pe un perete rotativ, gandit pentru a fi folosit in trei ipostaze: camera de zi, cu canapeua intoarsa spre fereastra, dinning - cu mobilerul de bucatarie intors spre fereastra si "welcomme room", cu canapeaua intoarsa spre usa si bucataria in spate, au explicat reprezentantii Impact.

Comenteaza aici: Crezi ca preturile garsonierelor noi pot scadea sub 40.000 de euro? De ce depinde?

Garsoniera in Prelungirea Ghencea

Garsoniera in Prelungirea GhenceaO garsoniera aflata la parterul unui bloc cu patru etaje, in ansamblul Red House, din Prelungirea Ghencea, are un pret de vanzare de 37.500 euro plus TVA, potrivit anuntului publicat pe portalul imobiliare.ro. Locuinta este decomandata, are o suprafata utila de 40 mp si a fost finalizata anul trecut.

Proiectul Red House 2 include 23 de apartamente si a fost dezvoltat de Apulum '94. Pentru acces, poate fi folosita linia de transport 122, care leaga direct proiectul de statia Eroilor.

"In prezent, pretul mediu pentru garsonierele noi scoase la vanzare in Bucuresti este de 51.160 euro (1.279 euro/mp) cu 8,8% mai mic fata de nivelul din luna aprilie 2010, cand proprietarii cereau in medie 56.120 euro (1.403 euro/mp), si cu 24% mai mic fata de acum doi ani, cand o astfel de locuinta era scoasa pe piata pentru un pret mediu de 63.360 euro, adica 1.584 euro/mp", sustin reprezentantii imobiliare.ro.

Garsoniera pe soseaua Oltenitei

Garsoniera pe soseaua OlteniteiIn sudul Bucurestiului, pe soseaua Oltenitei, in apropiere de statia de metrou Aparatorii Patriei, o garsoniera din complexul Studio Plus costa 37.000 euro. Locuinta are 35 mp, este decomandata si se afla la etajul trei, intr-un bloc cu patru etaje, potrivit imobiliare.ro.

“Se vinde finisat complet interior cu gresie, faianta , parchet, usi de interior , obiecte sanitare, centrala termica, calorifere si bransat la toate utilitatile, plus un loc de parcare gratis”, se arata in anuntul postat pe portalul imobiliar.

Locuinta in Quadra 2

Locuinta in Quadra 2O garsoniera din ansamblul Quadra 2, dezvoltat de Conarg, in vestul Bucurestiului, in apropiere de Parcul Politehnicii, are un pret de vanzare de 38.500 euro plus TVA. Garsoniera este semidecomandata, are o suprafata de utila de 32 mp si este se afla la etajul sapte din 11.

Proiectul Quadra 2 Quadra 2 cuprinde 226 de garsoniere cu preturi si 16 apartamente cu doua camere, iar valoarea investitiei este estimata la 12 milioane de euro. Conarg a livrat complexul rezidential in toamna anului trecut, la acea vreme fiind vandute doar 10% din cele 242 de apartamente.

Garsoniera semidecomandata in Berceni

Garsoniera semidecomandata in BerceniO garsoniera semidecomandata, amplasata pe strada Luica din cartierul Berceni, costa 34.000 euro, potrivit anuntului postat pe portalul imobiliare.ro. Garsoniera se afla la etajul patru din cinci si a fost finalizata anul trecut.

“Garsoniera are o suprafata de 33 mp utili, un balcon de trei mp deschis si are imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, termopan si este utilata cu centrala”, conform anuntului citat.

Sursa foto: activimob.ro

Garsoniera in Voluntari

Garsoniera in VoluntariPentru o garsoniera aflata in apropierea catedralei din orasul Voluntari, preturile pleaca de la 37.000 euro. Locuinta face parte din complexul Galata Residence si are o suprafata construita de 47 mp, potrivit portalului magazinuldecase.ro.

“Curent electric si gaze cu contor individual, alimentare cu apa menajera de la put de mare adancime, racordare la reteaua de canalizare a orasului. Suprafata construita este de 47,65 mp, la care se adauga 6,15 mp ce reprezinta balconul”, se arata in anuntul dezvoltatorului.

Garsoniera de lux in Timisoara

Garsoniera de lux in TimisoaraO gasoniera semidecomandata din zona Girocului, Timisora, are un pret de vanzare de 35.000 euro, potrivit imobiliare.ro. Garsoniera are o suprafata utila de 38 mp si se afla la etajul unu intr-un bloc cu trei niveluri, a carui constructie a fost finalizata in acest an.

Sursa foto: imobiliare.ro

Garsoniera in Cluj-Napoca

Garsoniera in Cluj-NapocaIn orasul Cluj-Napoca, in zona Manastur, o garsoniera decomandata, cu o suprafata utila de 37 mp, are un pret de vanzare de 39.000 de euro, potrivit agentiei RE/MAX Grup de Lux. Locuinta se afla la etajul unu al unui bloc cu trei etaje, finalizat in anul 2009 si este partial mobiliat si utilat.

"Apartament cu o camera situat in zona noua a cartierului Manastur, zona de blocuri si case noi. Finisajele si mobilierul sunt de calitate superioara. In vecinatate este Padurea Faget", se arata in anuntul agentiei imobiliare.

Sursa foto: grupdelux.ro

Locuinta in Bucurestii Noi

Locuinta in Bucurestii NoiIn cartierul Bucurestii Noi, in apropiere de Teatrul Masca, o garsoniera decomandata, cu o suprafata utila de 33 mp, costa 40.000 euro, potrivit agentiei imobiliare Coldwell Banker Banu Manta. Garsoniera se afla la etajul trei al unui bloc construit in acest an si are incalzire proprie.

"Exista posibilitatea ca finisajele sa fie alese de catre cumparator, dezvoltatorul putand pune la dispozitie o echipa de specialisti care se vor ocupa de finisarea apartamentelor. Toate acestea sunt incluse in pretul de achizitie al apartamentului", se arata in anuntul agentiei.

Garsoniera in Arad

Garsoniera in AradO garsoniera cu o suprafata utila de circa 52 mp din Arad, amplasata in zona UTA, are un pret de vanzare de 36.660 euro, potrivit agentiei Coldwell Banker Rise. Locuinta se afla la etajul doi intr-un bloc cu opt niveluri, finalizat anul trecut.

Garsoniera are aer conditionat si bucataria mobilata, se specifica in anunt.

Sursa foto: cbimobiliare.ro