Cluj: Un nou Hilton

Cluj: Un nou HiltonNicolae Minea, proprietarul Hilton Palace Resort & Spa Sibiu, a dat pentru ZIUA de CLUJ detalii de culise despre negocierile cu un grup international si planurile pentru Cluj. Hotelul va avea 4-5* si va fi operat sub brand international. Nicolae Minea poarta negocieri cu doua lanturi, dintre care unul este Hilton.

"Suntem in negocieri de 99%. Nu stim daca hotelul va fi Hilton sau un brand tot de 4-5* al unui alt grup international. Problema terenului e de definitivat, fiindca avem in vedere trei locatii pentru care se negociaza. Sa vedem care e cea mai buna varianta", a detaliat Minea.

Iasi: 12 strazi din Centrul Vechi si 3 parcari, modernizate cu bani europeni

Iasi: 12 strazi din Centrul Vechi si 3 parcari, modernizate cu bani europeni“Cresterea accesibilitatii spre zona centrala economica si comerciala a Polului de Crestere Iasi” este un proiect al municipalitatii iesene care isi doreste reabilitarea si modernizarea completa a unui numar de 12 strazi din zona centrala a orasului, precum si amenajarea si modernizarea a 3 parcari din acest perimetru, proiectul fiind cuprins in Planul Integrat de Dezvoltare pentru Polul de Crestere Iasi (PIDPC), scrie Cronica de Iasi.

In cadrul acestui proiect vor fi : 3.390 mp parcari reabilitate, 158 de locuri de parcare modernizate si 15 locuri pentru persoane cu handicap.

Constanta: CNADNR scoate la licitatie publicitatea pentru construirea variantei de ocolire

Constanta: CNADNR scoate la licitatie publicitatea pentru construirea variantei de ocolirePentru contractul de servicii de informare si publicitate privind asistenta financiara nerambursabila pentru proiectul „constructia variantei de ocolire a Municipiului Constanta", Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale SA pune la bataie 175.036 de lei fara TVA, scrie Ziua de Constanta.

Data limita de depunere a ofertelor este 21 iunie, ora 11, la sediul CNADNR SA, din capitala.

Arad: Modernizare la sediul Companiei de apa

Arad: Modernizare la sediul Companiei de apaSediul Companiei de apa se afla in plin proces de reabilitare. Se executa reparatii exterioare, se izoleaza fatada cu polistiren, se fac tencuieli decorative si se construieste un acoperis inalt, scrie Arad Online. Lucrarile ar trebui sa se incheie in iulie, valoarea lor ridicandu-se la 1.445.449,40 lei.

Sursa foto: aradon.ro