Constanta: Cartierul Boreal risca sa ramana fara apa

Constanta: Cartierul Boreal risca sa ramana fara apaProblemele constantenilor care locuiesc in cartierul rezidential Boreal sunt departe de-a se finaliza, scrie publicatia Telegraf.

In cadrul unei intalniri cu reprezentantii SC RAJA SA Constanta, care a avut loc sambata, locuitorii complexului au fost informati ca risca sa ramana fara apa.

Brasov: Unda verde pentru centrul de afaceri din Bartolomeu

Brasov: Unda verde pentru centrul de afaceri din BartolomeuCamera Deputatilor a adoptat legea care pune la dispozitia Municipalitatii terenul necesar proiectului, scrie Monitorul Expres.

Potrivit deputatului Gabriel Andronache (PDL), legea transfera in domeniul public al Municipiului Brasov o suprafata de teren de 35 de hectare, teren care in buna parte va fi utilizat pentru realizarea unui Centru de Afaceri si Expozitional in apropierea campusului universitar aflat in constructie in cartierul Bartolomeu.



Cluj-Napoca: Groupama in loc de BT Cafe

Cluj-Napoca: Groupama in loc de BT CafeBanca Transilvania a renuntat la cafeneaua amenajata la parterul cladirii albastre de pe George Baritiu nr. 1, scrie Ziua de Cluj. In spatiul ramas liber se va muta compania franceza care a preluat fosta firma de asigurari a BT.

Dupa ce si-a inchis recent si cafeneaua din zona Dorobanti din capitala, Banca Transilvania (BT) a renuntat, la inceputul lunii, si la unitatea din centrul Clujului. Aceasta a fost inaugurata in 2007, in urma unei investitii anuntate de 200.000 de euro.

Sursa foto: ziuadecj.ro

Iasi: Mega proiect imobiliar in zona Breazu

Iasi: Mega proiect imobiliar in zona BreazuAlesii locali au analizat, in cadrul Comisiei de Urbanism, mai multe proiecte propuse spre avizare, scrie Buna Ziua Iasi. Unul dintre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi face referire la construirea unor locuinte individuale, spatii de cazare, spatii comerciale si a unei zone de agrement chiar in Copou, in zona Breazu.

"Este vorba de proiectul Lake House. Deocamdata nu am nici o estimare. Clar este faptul ca vreau sa urbanizez zona. Nu am nici o estimare financiara", a declarat Bogdan Cihodaru, administratorul societatii, citat de publicatia ieseana.