Cluj: Bancile scapa de proprietatile din Floresti

Cluj: Bancile scapa de proprietatile din FlorestiMulte dintre casele si terenurile executate de catre societatile bancare se afla pe teritoriul comunei Floresti de langa Cluj-Napoca, socotita odinioara un adevarat paradis imobiliar, scrie Ziua de Cluj.

Cinci dintre cele noua terenuri aflate pe lista de executari silite a BCR-Erste Bank sunt localizate pe teritoriul comunei Floresti. Cel mai mare pret perceput de BCR in judet este pentru un proiect de sase blocuri cu 40 de apartamente in Cluj-Napoca, fiecare cu cate doua etaje, evaluat la 11,23 milioane de lei, fara TVA.

Sursa foto: floresti-cluj.ro

Constanta: Al doilea magazin Selgros, deschis la sfarsitul anului

Constanta: Al doilea magazin Selgros, deschis la sfarsitul anuluiSelgros Cash&Carry va deschide la sfarsitul acestui an al 19-lea magazin din Romania al retelei, in urma unei investitii de 20 de milioane de euro, scrie publicatia Replica.

Acesta va fi al doilea magazin deschis de retailer in orasul Constanta, singurul oras in afara de Bucuresti unde compania va detine mai mult de un magazin.

Lucrarile de constructie a magazinului Selgros Constanta Nord au inceput in luna august in zona comerciala Tom-Mall, de pe bulevardul Tomis, pe un teren de 40.000 mp.


Arad: Rus Savitar inaugureaza magazinul Casa Rusu

Arad: Rus Savitar inaugureaza magazinul Casa RusuRus Savitar deschide pe 26 august un magazin sub brandul Casa Rusu in Arad, in cadrul Centrului Comercial Armonia, pe Calea Aurel Vlaicu la numarul 296, scrie Ziua de Vest.

Magazinul din Arad este cel de-al 11-lea la nivel national si al doilea deschis in 2011, dupa cel din Bucuresti, de pe Valea Cascadelor.


Craiova: Primaria Craiova n-are bani de terenuri

Craiova: Primaria Craiova n-are bani de terenuriPrimaria Craiova a retras de pe ordinea de zi a sedintei consiliului local proiectul de hotarare privind achizitionarea prin negociere directa a unui teren de 270 mp, situat pe strada Garlesti, la nr. 22 B, scrie Gazeta de Sud.

Somata de proprietari, municipalitatea va fi nevoita pana la urma sa cumpere acest teren, dupa ce, in 2009, firma Delta ACM - cu care primaria avea contract - l-a asfaltat abuziv, amenajand pe el o parcare publica. Deocamdata, insa, bugetul nu permite o asemenea achizitie.