Timisoara: Scade interesul pentru mansarde

Timisoara: Scade interesul pentru mansardeVazuta pana in urma cu ceva ani ca o solutie la criza locativa manifestata si in Timisoara, mansardarea blocurilor pare sa fi intrat intr-o faza de recul, fiind tot mai putini investitori dornici sa se avante intr-o asemenea afacere, scrie Timpolis.

Greutatea cu care se obtin avize si aprobari de la Primarie, dar si frica de actualul context economic si de preturile in scadere de pe piata imobiliara au facut ca in Timisoara, in momentul de fata, desi exista asociatii de locatari dornice sa se implice in asemenea proiecte, sa nu se mai gaseasca investitori, mai mentioneaza publicatia citata.

Cluj-Napoca: Trei centre pentru afaceri pe bani europeni

Cluj-Napoca: Trei centre pentru afaceri pe bani europeniMai multe societati au depus proiecte locale in vederea obtinerii de fonduri europene prin intermediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, scrie Ziua de Cluj.

Societatile din Cluj interesate sa dezvolte astfel de centre, sprijinite prin Axa 4.1, ce vizeaza dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala, sunt Arc Parc Dej, Lemnul Verde si Jag, a declarat la Cluj ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea.

Brasov: 12 dezvoltatori vin la Targul Imobiliar

Brasov: 12 dezvoltatori vin la Targul ImobiliarPrima editie a acestui eveniment are loc pana duminica la Brasov Business Par (foto), fiind prezentate cateva sute de locuinte, scrie Buna Ziua Brasov.

Cu ocazia targului, majoritatea dezvoltatorilor prezenti vor avea oferte speciale cu discounturi de pana la 15%. Organizatorii au promis pentru clientii care incheie contracte ferme pe durata targului ca vor pune la dispozitie cateva weekend-uri la Viena sau la Praga.