Irinel Columbeanu

Irinel ColumbeanuOmul de afaceri Irinel Columbeanu, in varsta de 54 ani, a iesit din topul celor mai bogatii 500 de romani, realizat de Forbes Romania.

Anul trecut, averea lui Irinel Columbeanu era estimata la 9-10 milioane de euro, insa in acesta an a scazut sub pragul de 6-7 milioane de euro, la care se afla "cei mai saraci" milionari din topul Forbes.

Sursa foto: INTACT IMAGES/Confidential/Emil Badea

Locic Marius si Doinel

Locic Marius si DoinelMarius Locic, in varsta de 40 de ani, avea in 2010 o avere estimata la 10 milioane de euro, insa in acest an si el a iesit din topul miliardarilor.

Acum doi ani, Locic a vandut un teren de 1,5 hectare din cartierul Militari si cateva hale de pe acesta catre postul de televiziune OTV.

Sursa foto: Agerpres


Dan Ioan Popp

Dan Ioan PoppDan Ioan Popp, presedintele dezvoltatorului Impact, este un alt personaj din real estate care a iesit in acest an din topul Forbes Romania.

In 2010, averea lui Popp era estimata la 13 milioane de euro.

Cel mai mare actionar al companiei Impact SA este Dan Ioan Popp, presedintele Consiliului de Administratie si directorul general, care controleaza 18,06% din titluri, iar Carmen Sandulescu detine 11,6% din actiuni. In actionariat se regaseste si un fond de investitii administrat de Franklin Templeton, respectiv Templeton GIT Emerging Markets, care are 6% din titluri.

Cine a intrat si cine a mai iesit

Cine a intrat si cine a mai iesitPrintre milionarii care au parasit topul celor mai bogati oameni se mai afla si familia Zinger, Tudor Caracioni, Tiberiu Postelnicu, Dorel Tamas, Constantin Iacov si Radu Vlas.

Pe de alta parte, topul Forbes Romania include nume noi sau reveniri ale milionarilor din imobiliari. Printre cei care au intrat in topul celor mai bogati romani se numara: Dan Fiterman, proprietarul spitalului Arcadia din Iasi (foto), Doina Gangoe, Ion Chirescu (revenire), Sorin Preda si Ilie Gradinar.

Sursa foto:
arcadiahospital.ro