Brasov: Doar capsunarii mai dezmortesc piata imobiliara

Brasov: Doar capsunarii mai dezmortesc piata imobiliaraNumarul tranzactiilor imobiliare din judetul Brasov a crescut in primele noua luni ale acestui an fata de perioada similara a anului trecut cu doar 9,62%, potrivit informatiilor primite de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Brasov, scrie Buna Ziua Brasov.

"De notat ca in lunile august si septembrie (lunile in care se intorc acasa, in concediu, brasovenii care muncesc in strainatate), numarul tranzactiilor a crescut cu 28% (de la 1.651 la 2.119) si, respectiv, 33% (de la 1.485 la 1.979)", mai noteaza publicatia citata.

Constanta: S-au trezit cu un geam in cap, in City Park Mall

Constanta: S-au trezit cu un geam in cap, in City Park MallO constanteanca de 31 de ani a ajuns in stare critica, duminica seara, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, dupa ce i-a cazut in cap un geam, scrie Telegraf Online. Incidentul a avut loc in interiorul City Park Mall in momentul in care victima, Cristina Papalu, se afla in fata unui magazin.

„Sotia mea era cu copilul de noua luni in brate si trecea prin fata magazinului „Leonardo. Un geam de la balustrada de la etaj s-a desprins si i-a cazut in cap. Era plina de sange, pentru ca i-a spart capul. Din fericire, copilul nu a fost atins de cioburi. “, a declarat Nelu Papalu, sotul victimei..

Iasi: Investitie de 67 mil. euro in prima parcare subterana

Iasi: Investitie de 67 mil. euro in prima parcare subteranaLucrarile sunt in toi, iar Palas - care cuprinde birouri, hoteluri, magazine, restaurante, locuinte si o gradina publica – va rezolva, printre altele, una dintre cele mai presante neajunsuri ale orasului: spatiile de garare, scrie Evenimentul Regional al Moldovei.

Este vorba despre parcarea subterana, o investitie de 67 de milioane de euro, al carei rezultat va fi nu doar o premiera pentru Iasi (prima parcare de acest gen), ci si pentru Romania (ceamai mare parcare subterana, dispusa in unele portiuni pe cinci niveluri).

Cluj-Napoca: Cine vine in locul Nokia si ING

Cluj-Napoca: Cine vine in locul Nokia si INGOlimpia Business Center a gasit un alt chirias pentru spatiile fostului centru de cercetare, iar Amera, care gazduia grupul olandez, a inchiriat deja 30% din suprafata totala, scrie Ziua de Cluj.

Compania Evalueserve preia doua etaje din imobilul de birouri situat pe Calea Dorobantilor de unde se retrage Nokia, iar Groupama este unul dintre primii chiriasi din perioada post-ING pe Calea Baciului.

Sursa foto: Ziua de Cluj/Ioana Tohat